Po Anglijos „Premier“ lygos milžinų mūšio J. Kloppas rungtynes prilygino bokso dvikovai P. Guardiola: tai buvo gera čempionato reklama

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje ietis surėmė dvi turnyrinės lentelės viršūnės komandos. Pirmenybėse pirmaujanti „Manchester City“ savo aikštėje priėmė voš tašku atsiliekančius „Liverpool“ futbolininkus.

J.Kloppas (dešinėje) liko patenkintas rungtynių žanru.<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Kloppas (dešinėje) liko patenkintas rungtynių žanru.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 2:16 PM

Šį kartą futbolo sirgalių lūkesčiai buvo patenkinti – intriguojanti akistata padovanojo net keturis įvarčius, o abi komandos pasidalino po tašką – mačas baigėsi lygiosiomis 2:2.

Abu kartus pirmaujančios komandos vaidmenyje buvo aikštės šeimininkai, tačiau ilgai jie džiaugtis negalėjo – Jurgeno Kloppo auklėtiniai neužtrukdavo tam, kad išlygintų rezultatą.

Pats 54-erių futbolo specialistas iš Vokietijos pasibaigus dvikovai rungtynes lygino su kita sporto šaka – boksu bei liko patenkintas intriguojančia akistata.

„Manau, kad šias rungtynes galime prilyginti boksuos – sekundei nuleidi rankas ir gauni stiprų smūgį. Man tai labai patiko.

Antrojo kėlinio pradžia buvo daug geresnė – tai buvo puikios rungtynės. Nors ir nelaimėjome, bet manau, kad su šiuo rezultatu galime gyventi.

Žaidimo intensyvumas buvo beprotiškas, smagu“, – samprotavo „Liverpool“ treniruojantis J.Kloppas.

Tuo metu „Manchester City“ strategas Pepas Guardiola taip pat žavėjosi sekmadienį įvykusiu Anglijos futbolo milžinų spektakliu.

„Šios rungtynės tapo gera „Premier“ lygos reklama. Jos buvo gražios, abi komandos troško tik pergalės. Gaila, kad leidome priešininkams „išlikti gyviems“.

Vis dėlto žiūrėti į „Liverpool“ yra vienas malonumas. Manau, kad prieš tokį jų žaidimą mes pasirodėme labai, labai, labai gerai. Neįtikėtinai didžiuojuosi savo komanda.

Privalome laimėti visas likusias rungtynes ir kovosime dėl titulo“, – varžovams šiltų žodžių negailėjo katalonas.

Tiek „Manchester City“, tiek ir „Liverpool“ iki Anglijos „Premier“ lygos sezono pabaigos liko sužaisti po septynerias rungtynes.

Šiuo metu Mančesterio klubas savo kraityje turi 74, o Liverpulio ekipa – 73 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.