„Manchester United“ pasitinkantis J. Kloppas jaučia spaudimą, bet trauktis nebeturi kur

Antradienį Anglijos „Premier“ lygoje laukia intriguojanti dviejų čempionato milžinų akistata – „Manchester United“ savo aikštėje priims „Liverpool“ futbolininkus.

J.Kloppas (dešinėje).<br>AP/Scanpix nuotr.
J.Kloppas (dešinėje).<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2022, 4:48 PM

Pirmąją šių komandų tarpusavio akistatą 5:0 laimėjo Jurgeno Kloppo treniruojama „Liverpool“. Vis dėlto nuo spalį vykusios akistatos pralėkė nemažai laiko, o „Manchester United“ per šį laikotarpį spėjo pakeisti savo veidą.

Šiuo metu penktoje vietoje žygiuojantis Mančesterio klubas savo kraityje turi 54 taškus ir siekia prasibrauti į stipriausiųjų ketvertuką, kuris garantuotų vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

Tuo metu „Liverpool“ žengia antra, o nuo pirmosios vietos šią ekipą skiria vos taškas. 73 taškus savo kraityje turintys J.Kloppo auklėtiniai į priekį praleidžia tik „Manchester City“.

Prieš artėjančią dvikovą J.Kloppas neslėpė, kad akistata su „Manchester United“ pareikalaus nemažai nervų ląstelių.

„Laukia labai svarbios ir sunkios rungtynės. Tai – du pasaulinio lygio klubai. Jausime nemenką spaudimą ir turime sugebėti su tuo susitvarkyti. Ši akistata bus nepaprastai svarbi abiem ekipoms.

„Manchester United“ siekia prasibrauti į kito sezono Čempionų lygą, mūsų tikslas – čempionų titulas. Bus labai įtemptos 90 minučių, o pergalės sieks abi ekipos“, – prieš artėjantį mūšį kalbėjo „Liverpool“ strategas.

„Manchester United“ ir „Liverpool“ akistata vyks antradienį, 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.