P. Guardiola įvertino Anglijos titulą lėmusį sugrįžimą: „Paskambinau „Real“, jie davė gerų patarimų“

Sekmadienį paaiškėjo Anglijos „Premier“ lygos čempionai. Jais antrus metus iš eilės tapo „Manchester City“ futbolininkai. Paskutinėse turo rungtynėse Mančesterio klubas namuose 3:2 (0:2) palaužė Birmingamo „Aston Villa“ ir čempionatą užbaigė turnyrinėje lentelėje turėdamas tašku daugiau nei antroje vietoje likęs „Liverpool“.

P.Guardiola.<br>AFP/Scanpix nuotr.
P.Guardiola.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2022, 2:35 PM

Džiaugsmo ašaros ir į viršų keliamas trofėjus – sekmadienį Mančesterio komandos sirgaliai ėjo iš proto, bet viso to galėjo ir nebūti.

Norint iškovoti aštuntąjį „Premier“ lygos titulą „Manchester City“ būtinai reikėjo laimėti namuose žaistas rungtynes prieš „Aston Villa“, tačiau 75-ąją min. aikštės šeimininkai atsiliko net dviejų įvarčių skirtumu.

Vis dėlto kritiniu momentu prabilę Pepo Guardiolos kariauna įmušė tris įvarčius per vos šešias žaidimo minutes ir iškovojo ne tik pergalę, bet ir pirmenybių titulą.

Pasibaigus auksinėmis tapusiomis rungtynėms „Manchester City“ strategas nusprendė pajuokauti, prisimindamas komandai skaudžiai susiklosčiusį UEFA Čempionų lygos pusfinalį, kuriame ne ką mažesnį futbolo stebuklą sukūrusi Madrido „Real“ eliminavo Mančesterio klubą.

„Paskambinau „Real“, jie man davė gerų patarimų, – po iškovotos pergalės juokavo P.Guardiola. – Nėra jokio paaiškinimo tokiems sugrįžimams. Tai tiesiog impulsas.

Malonu tai patirti. Neabejoju, kad tokie momentai padės mums sustiprėti kitame sezone.“

Čempionų titulą apgynusi „Manchester City“ šiame „Premier“ lygos sezone surinko 93 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.