Pergalę Argentinai padovanojęs L. Messi: „Atsirado džiaugsmas ir ramybė galvose“

Lionelis Messi po šeštadienį pasaulio čempionate pasiektos pergalės prieš Meksiką džiaugėsi, jog nukrito našta nuo pečių ir Argentinos likimas kabo jos pačios rankose.

 L. Messi.<br> Imago/Scanpix nuotr.
 L. Messi.<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2022, 1:26 PM

Vienai turnyro favoričių – Argentinai čempionatas prasidėjo tragiškai. Pietų Amerikos čempionai pirmose rungtynėse netikėtai 1:2 nusileido Saudo Arabijos rinktinei.

Rungtynėse prieš Meksiką argentiniečiams buvo būtina pergalė ir šia per vargus pasiekti rezultatu 2:0 pavyko.

Pirmąjį rungtynių įvartį 64-ąją minutę pelnė Argentinos rinktinės lyderis ir kapitonas – L.Messi. 35-erių futbolininkas akimirkai buvo paliktas nedengiamas ir iš karto nubaudė tolimu įspūdingu smūgiu nubaudė meksikiečius.

Po laimėtų rungtynių futbolo legenda džiaugėsi pasiekta pergale ir teigė, jog futbolininkai į aikštelę žengė su milžiniška našta ant pečių.

„Po pralaimėjimo dienos tapo labai ilgos ir nekantriai laukėme galimybės viską pakeist. Žinojome, kad tai yra kritinės rungtynės, nes jei nelaimėsime, mes išskrisime, o jei laimėsime, turėsime dar vieną šansą.

Laimei, mes laimėjome ir ta našta nukrito nuo mūsų pečių. Atsirado džiaugsmas ir ramybė galvose, nes viskas vėl priklauso nuo mūsų“, – teigė L.Messi.

Argentina C grupėje prieš lemiamas rungtynes savo sąskaitoje turi 3 taškus ir užima antrąją vietą grupėje. Tiesa, paskutines rungtynes argentiniečiai žais prieš grupės lyderius – lenkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.