Protu sunkiai suvokiama – Saudo Arabijos klubas C. Ronaldo siūlo 225 milijonus dolerių

Cristiano Ronaldo gavo pasiūlymą žaisti Saudo Arabijoje, „Al Nassr“ ekipoje ir susižerti protu sunkiai suvokiamus pinigus, praneša CBS Sports.

 C. Ronaldo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2022, 9:58 AM

Šiuo metu pasaulio čempionate rungtyniaujantis C.Ronaldo yra laisvasis agentas po to, kai jau turnyro metu nutraukė sutartį su „Manchester United“.

„Al Nassr“ 37-erių portugalu domisi jau kuris laikas, tačiau dabar panašu, kad arabai siekia bet kokia kaina prisikviesti futbolininką. Tiesa, C.Ronaldo vis dar nori žaisti aukščiausiame Europos lygyje.

„Al Nassr“ tikisi, kad po pasaulio čempionato C.Ronaldo norės žengti naujus žingsnius karjeroje. Pranešama, jog portugalui siūloma sutartis trims sezonams, o futbolininkas per metus susižertų po 75 milijonus JAV dolerių.

Dėl vasarą užmegzto kontakto, manoma, kad derybos gana pažengusios į priekį, tačiau vis dar laukiama galutinio C.Ronaldo sprendimo.

Vasarą Ronaldo paprašė palikti „Manchester United“, tačiau nė vienas didžiausių Europos klubų nebuvo pasiruošęs jam pasiūlyti žaidimo Čempionų lygoje, kurios jis troško.

Prieš pat čempionato pradžia portugalas davė interviu Piersui Morganui, kuriame jis apkaltino „Manchester United“ jo „išdavimu“ ir pareiškė, kad negerbia vyriausiojo trenerio Eriko ten Hago.

Po šių pareiškimų klubas su žaidėjų nusprendė išsiskirti, o C.Ronaldo gali koncentruotis į žaidimą pasaulio čempionate. Portugalas jau spėjo užfiksuoti vieną įspūdingą rekordą.

Puolėjas pirmose grupės rungtynėse pelnė įvartį prieš Ganos rinktinę ir tapo pirmuoju futbolininku istorijoje, pelniusiu įvartį penkiuose skirtinguose pasaulio čempionatuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio