Lietuvos futbolo rinktinės saugas J. Lasickas išbandė save didžėjaus rolėje

Į „Radiocentrą“ atvyko Lietuvos futbolo rinktinės narys, Liublijanos „Olimpija“ saugas Justas Lasickas. Tiesioginiame eteryje buvo aptarti gandai apie Justo paauglystę, artėjančios Lietuvos rinktinės rungtynės su Bulgarija bei sužaistas žaidimas „Ryto deŠIMTUKAS“.

 J. Lasickas<br>rc.lt nuotr.
 J. Lasickas<br>rc.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2023, 11:18 AM

Pirmadienį „Gero ryto“ laidos vedėjams Gabrielei ir Simui teko dalintis eteriu su trečiuoju asmeniu.

Jau pirmieji Justo žodžiai parodė, kad valanda su futbolininku bus įdomi. Iš išvaizdos ir aprangos stiliaus palygintas su muzikos žvaigžde J. Lasickas papasakojo, kad tai – arti tiesios. Pasirodo, Lietuvos rinktinės futbolininkas mokykloje „didžėjavo“ ir net vedė radijo laidą.

„Kažkada vaikystėje teko pabūti laidos vedėju, nes mokykloje turėjome radijo stotį „Kiemelis FM“. Joje per pertraukas leisdavome muziką, veiklai turėjome atskirą kabinetą.“

Pokalbiui įsisiūbavus, Gabrielė palietė apkalbų temą. Esą, sklinda gandas, kad vaikystėje Lasickiukas buvo tas, kuris Vilniaus Fabijoniškių mikrorajone „raudavosi ir pabėgdavo“.

Nu tai čia vaikystė – meti akmenuką, o po to bėgi. Aš gi buvau mažiausias iš visų, tad turėjau būti greičiausias,“ – juokėsi svečias.

Vizito pabaigoje buvęs Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjas tiesioginiame eteryje sužaidė „Gero ryto“ klasiką – žaidimą „Ryto deŠIMTUKAS“. Gavęs raidę L, per 30 sekundžių Justas pasiekė tik pusę reikiamo rezultato.

Jezau, nežinojau kaip ką atsakyti. Tai buvo pats baisiausias mano žaidimas,“ – rezultatą už aikštės ribų komentavo vilnietis.

Nors ir nelaimėjo, „Radiocentro“ kolektyvas svečia apdovanojo firminiu RC džemperiu. J. Lasickas Simą ir Gabrielę pakvietė į savaitgalio rungtynes tarp Lietuvos ir Bulgarijos, įteikė atributikos, bilietus į mačą.

Lietuva – Bulgarija – jau šį šeštadienį, Kaune, Dariaus ir Girėno stadione.

„Pažadam viską atiduoti ir nepamirštam, kad futbolas žaidžiamas dėl žiūrovų,“ – kvietimą į stadioną užbaigė valandą vesti laidą padėjęs futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.