Solidus papildymas: „Panevėžio“ komandoje žais Latvijos rinktinės gynėjas

Futbolo klubas „Panevėžys“ prieš prasidedant antrai sezono pusei pasipildė vidurio gynėju. Prie Aukštaitijos sostinės komandos prisijungė 32-ejų latvis Kasparas Dubra, su kuriuo pasiektas iki 2024 metų sezono pabaigos galiojantis susitarimas.

 Kasparas Dubra<br> fkpanevezys.lt nuotr.
 Kasparas Dubra<br> fkpanevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 17, 2023, 6:16 PM

Naujoje ekipoje futbolininkas oficialiai galės debiutuoti nuo liepos mėnesio, kai atsidarys vasaros perėjimų langas.

K.Dubra savo profesionalo karjerą pradėjo Rygos „Skonto“ klube, buvo skolinamas to paties miesto „Olimps“ ekipai ir 2012-aisiais pirmą kartą išvyko į užsienį – persikėlė į Bytomo „Polonia“.

Vidurio gynėjas sugrįžo į „Ventspils“, po to atstovavo Barysavo BATE, Rygos RFS, Pavlodaro „Irtyš“ ir „Oleksandrija“ ekipoms, 2022 metais latvis antrą kartą užsivilko RFS marškinėlius bei šiam klubui atstovavo iki šiol.

Latvis per savo karjerą yra rungtyniavęs Čempionų lygos, Europos lygos ir Konferencijų lygos grupių etapuose bei savo šalies rinktinėje sužaidęs 58 mačus, per kuriuos pelnė 3 įvarčius. Vieną iš taiklių smūgių K. Dubra atliko Baltijos taurės dvikovoje prieš Lietuvą – tai įvyko 2018 metais.

Atvykęs į Panevėžį vidurio gynėjas pasidalino pirmaisiais įspūdžiais su fk-panevezys.lt svetaine.

„Kai sulaukiau pasiūlymo iš „Panevėžio“, pradėjau rinkti informaciją apie klubą. Taip pat turėjau pokalbį su vyriausiuoju treneriu ir nusprendžiau sutikti, kadangi noriu žaisti futbolą, padėti klubui laimėti rungtynes bei tuo mėgautis.

Mano pagrindinis tikslas – padėti klubui pasiekti geriausią įmanomą rezultatą ir, žinoma, dėka gerų rezultatų klubas galėtų tobulėti ir visi būtų patenkinti“, – pasakojo K.Dubra.

Rinktinių pertraukos metu „Panevėžys“ sužais kontrolinį mačą „Aukštaitijos“ stadione. Rungtynės su Latvijos čempionato lydere „Riga“ ekipa įvyks birželio 18 dieną, sekmadienį, susitikimo pradžia – 14 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.