„Džiugas“ nutraukė nesėkmingų tarpusavio su „Dainava“ mačų seriją

Šiame „Optibet A lygos“ sezone vos trečią pergalę į savo sąskaitą įsirašė paskutinėje vietoje žengiantis Telšių „Džiugas“.

„Džiugo“ ekipos žaidėjas Motiejus Burba.<br> a lyga nuotr.
„Džiugo“ ekipos žaidėjas Motiejus Burba.<br> a lyga nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 1, 2023, 9:10 PM, atnaujinta Jul 1, 2023, 9:11 PM

Žemaitijos ekipa 20-ajame ture namuose 2:1 (1:0) Alytaus DFK „Dainava“ futbolininkus – tai buvo pirmasis laimėjimas prieš dzūkus Lietuvos čempionate, pasiektas septintuoju bandymu.

Mačo pradžia šeimininkams susiklostė puikiai. 7-ąją minutę baudos aikštelę palikus ir suklydus vartininkui Airidui Mickevičiui, portugalas Nuno Pereira tuo pasinaudojo ir iš toli pasiuntė kamuolį į vartus.

Pirmame kėlinyje po Stanislavo Sorokino baudos smūgio „Džiugą“ gelbėjo Marius Paukštė, maža to, 40-ąją minutę tas ukrainietis išprovokavo Luko Ankudinovo pražangą baudos aikštelėje, tačiau Artemas Radčenka nuo 11 metrų žymos sukirto kamuolį į skersinį.

47-ąją minutę dainaviečiai prarado Ode Abdullahi – nigeriečiui buvo parodyta antra geltona kortelė. Tiesa, 57-ąją minutę S. Sorokinas baudos aikštelėje surado Ernestą Stočkūną ir šis taikliai smūgiavo į artimąjį vartų kampą.

Vis dėlto „Džiugas“ įrodė savo pranašumą: 85-ąją minutę Aldairas Ferreira atliko efektingą perdavimą Airesui Sousai ir portugalas išplėšė ekipai pergalę.

75-ąją minutę dvikovos nebaigė Alytaus klubo vyr. treneris Sergejus Kuznecovas, kuris buvo išvarytas iš techninės zonos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.