Po įtempto mačo „Manchester United“ įveikė „Wolves“ ir įsirašė pirmuosius tris taškus „Premier“ lygoje

„Manchester United“ Anglijos „Premier“ lygos starte 1:0 įveikė „Wolves“ futbolininkus ir įsirašė pirmuosius šio sezono tris taškus.„Raudonieji velniai“ jau 13-ąją mačo minutę turėjo progą pelnyti į „Wolves“ vartus, tačiau Marcuso Rashfordo smūgį sugėrė „Wolves“ vartininkas Jose Sa.

 Raphaelis Varane<br> Scanpix nuotr.
 Raphaelis Varane<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2023, 12:06 AM, atnaujinta Aug 15, 2023, 12:19 AM

27-ąją mačo minutę Matheusas Cunha aplenkė du varžovus ir atliko puikų perdavimą komandos draugui, po kurio buvo keliamas kampinis, tačiau „Wolves“ liko nieko nepešę ir rezultatas vis dar buvo lygus.

„Wolves“ ir toliau terorizavo raudonųjų vartus. M.Cunha gavo idealų perdavimą iš komandos draugo, tačiau brazilui šįkart nepavyko pasižymėti.

Galop pirmoje mačo pusėje daugiau ypač pavojingų progų nebuvo ir į ilgąją pertrauką ekipos ėjo švieslentėje matydamos rezultatą 0:0.

Prasidėjus antrajam kėliniui Matheusas Nunesas puolime atrado tą patį M.Cunha, kurio smūgis buvo ypač arti tikslo ir galėjo išvesti „Wolves“ į priekį, tačiau brazilo smūgis tikslus nebuvo.

Visgi po kelių sėkmingų „Wolves“ epizodų tarti žodį nusprendė „Manchester United“.

„Raudonieji velniai“ pasinaudojo proga, kuomet varžovai neįmušė įvarčio ir galop tai padarė patys. 76-ąją susitikimo minutę po gero komandos draugo perdavimo įvartį galva į „Wolves“ vartus įmušė Raphaelis Varane.

83-ąją minutę į „Wolves“ puolimą vėl įsijungė M.Nunesas, kuris vėlgi atliko puikų perdavimą tautiečiui portugalui Fabio Silvai, tačiau pastarojo smūgis vėl nepasiekė tikslo.

„Wolves“ ir toliau nesiliovė taranuoti „Manchester United“ vartų ir 85-ąją dvikovos minutę vėl buvo arti to, kad išlygintų mačo rezultatą, tačiau Joao Gomesas neįmušė įvarčio į raudonųjų vartus.

Teisėjai šiame mače pridėjo prie pagrindinio laiko pridėjo net 7 minutes, o 90+4 minutę „Wolves“ futbolininkas Hwang Hee-chanas smūgiavo į vartus, tačiau Mančesterio ekipos vartininkas Andre Onana dar kartą apgynė savo vartus.

95 mačo minutę A.Onana baudos aikštelėje įsirėžė į varžovą, o „Wolves“ strategas protestavo dėl 11-os metrų baudinio, tačiau po VAR peržiūros teisėjai neskyrė nuobaudos Mančesterio ekipos vartininkui ir „Wolves“ liko nieko nepešę.

Per likusią mačo dalį „Wolves“ nieko doro nepavyko susikurti ir pirmąją pergalę „Premier“ lygoje šventė „Raudonieji velniai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.