„Hegelmann“ gretose – Amerikos ir Europos futbolo patirties turintis kamerūnietis

Prieš paskutinį „Optibet A lygos“ ratą Kauno rajono „Hegelmann“ pasipildė dar vienu nauju futbolininku. Kauno rajono ekipa sudarė sutartį su 23 metų Steve‘u Kingue.

 Steve‘as Kingue<br> klubo nuotr.
 Steve‘as Kingue<br> klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2023, 10:52 AM

Iš Kamerūno kilęs gynybinio plano futbolininkas į Lietuvą atvyko jau kiek anksčiau ir dalyvavo klubo treniruotėse, bet tik šią savaitę oficialiai sukirto rankomis su „Hegelmann“.

„Klubas mane tinkamai pasitiko ir čia iš kart pasijaučiau kaip būčiau pilnavertis komandos narys. Su komandos draugais užmezgiau gerus santykius nuo pat pirmųjų treniruočių dienų. Man labai didelė garbė būti čia“, – fchegelmann.com sakė naujokas.

Kamerūne pirmuosius savo karjeros žingsnius jis žengė „Nkufo Academy“ akademijoje, iš kurios vėliau jis buvo skolinamas Estijos Talino „Kalev“ klubui.

Po pusmečio Europoje, S. Kingue persikėlė žaisti už Atlanto ir nuomos pagrindais atstovavo USL čempionato klubui Filadelfijos „Union II“. Per du Jungtinėse Amerikos Valstijose praleistus sezonus jis sužaidė 26 rungtynes ir pelnė 1 įvartį.

2021 metus kamerūnietis pradėjo sukirsdamas rankomis su Čekijos aukščiausios lygos klubu „1.FK Příbram“. Per pusmetį praleistą Čekijoje vidurio gynėjas 10 rungtynių ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Paskutinė jo stotelė prieš atvykstant į Kauną buvo Maltos čempionatas ir „Mosta F.C.“ klubas. Jame S. Kingue sužaidė 14 rungtynių pelnė 3 įvarčius ir kartą atliko rezultatyvų perdavimą savo komandos draugams.

„Manau, jog esu ambicingas žaidėjas, nestokoju noro tobulėti ir ryžto kovoti. Mano tikslas žaisti aukštesnio lygio Europos futbolo klube. Labai džiaugiuosi galėdamas būti čia ir padėti „Hegelmann“ klubui. Kartu tai man puiki galimybė pagerinti savo įgūdžius ir judėti į priekį savo karjeroje“, – sakė afrikietis.

Mėlynai baltų naujokas buvo kviečiamas ir į savo šalies rinktines – U17 bei U23. Su pastarąją jis dalyvavo atrankoje į Afrikos futbolo čempionatą ir sužaidė 3 rungtynes.

Mėlynai baltus papildęs naujokas savo sugebėjimus galės pademonstruoti jau artimiausiame A lygos mače Alytuje prieš „Dainavą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.