Futbolo treneris Jose Couceiro grįš į Lietuvą

Vis sparčiau artėjant šventiniam futbolo savaitgaliui Kaune, oficialiai patvirtintas ir dar vienas būsimas renginio svečias.

J.Couceiro.<br>L.Brundza
J.Couceiro.<br>L.Brundza
Daugiau nuotraukų (1)

LFF

Sep 21, 2023, 11:27 AM

Patvirtinta, jog Kaune bus ir šventinėse FIFA ir Lietuvos legendų rungtynėse dalyvaus ir buvęs Lietuvos nacionalinės rinktinės treneris Jose Couceiro, kuris, kartu su legendiniais mūsų šalies treneriais Algimantu Liubinsku ir Benjaminu Zelkevičiumi, vadovaus Lietuvos legendų rinktinei.

J. Couceiro su Lietuva sieja nemenka istorija – 2008-aisiais jis atvyko į tuometinį FBK „Kauno“ klubą ir tapo jo treneriu. Viena įsimintiniausių pasiektų pergalių – UEFA Čempionų lygos atrankoje eliminuotas Glazgo „Rangers“ klubas.

Netrukus jis perėmė ir Lietuvos rinktinės vairą, čia treneris iš Portugalijos nugalėjo pajėgias Rumunijos ir Austrijos rinktines.

Šiuo metu J. Couceiro jau kurį laiką darbuojasi Portugalijos futbolo federacijos techniniu direktoriumi.

Primename, kad Lietuvos ir FIFA legendų rungtynės vyks rugsėjo 30 dieną nuo 17.30 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Tuo tarpu spalio 1-ąją nuo 17.30 val. startuos LFF taurės finalo dvikova, kurioje dėl trofėjaus susikaus FK „TransINVEST“ bei FA „Šiauliai“.

Abi dienas žiūrovus stadione taip pat džiugins ir įvairūs muzikiniai bei šou pasirodymai.

Vienas bilietas galioja į abi dienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.