Siaubingas laikas Neymaro karjerai: po traumos ir operacijos prakalbo apie dievo pagalbą

Brazilijos futbolo rinktinės ir Saudo Arabijos „Al-Hilal“ puolėjas 31-erių Neymaras per pasaulio futbolo čempionato atrankos rungtynėse patyrė kojos kryžminių raiščių bei menisko įplyšimus. Apie tai paskelbė ESPN.

 Neymaras patyrė sunkią traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras patyrė sunkią traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras patyrė sunkią traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras patyrė sunkią traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras patyrė sunkią traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Neymaras patyrė sunkią traumą.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 19, 2023, 9:30 AM

Brazilijos futbolo žvaigždė sunkiai susižeidė spalio 17 dieną pirmojo kėlinio pabaigoje, kur brazilai 2026 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynėse kovojo Urugvajaus rinktine. Susitikimas baigėsi 2:0 urugvajiečių naudai. Neymaras iš aikštės buvo išvežtas specialia transporto priemone, o į greitosios pagalbos automobilį įkeltas ant neštuvų.

Futbolininkui jau atlikta kelio operacija. ESPN žiniomis, Neymaras privalės traumą gydytis ir stotis ant kojų mažiausiai šešis mėnesius. Kalbama, kad iš esmės žaidėjo sugrįžimas į aikštę užtruks iki metų.

„Tai labai liūdna akimirka, pati blogiausia mano gyvenime. Žinau, kad esu stiprus, bet šį kartą man dar labiau reikės šeimos ir draugų paramos.

Nelengva patirti traumą ir operaciją, bet įsivaizduokite, kad praėjus keturiems mėnesiams po operacijos, aš turės viską išgyventi dar kartą.

Bet aš turiu tikėjimą, net per daug jo turiu...

Atiduodu visas savo jėgas į Dievo rankas, kad jis atnaujintų manąsias. Ačiū už palaikymo žodžius“, – instagramo socialiniame tinkle rašė brazilas.

Nuo 2017-ųjų Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) komandoje rungtyniavęs Neymaras rugpjūčio 15 dieną paliko Europą. 31-erių kamuolio burtininkas iš Brazilijos persikėlė į Saudo Arabiją.

Oficialiai buvo paskelbta, kad Neymaras sustiprins „Al-Hilal“ ekipos gretas dviems metams.

Neymaras per tuos metus Saudo Arabijoje turėjo uždirbti apie 300 mln. eurų sumą. Teigiama, kad dar 100 mln. eurų jis gali gauti bonusais ir rėmėjų išmokomis.

Brazilas dar turėjo dviejų metų galiojančią sutartį su PSG klubu, bet tai arabams buvo nė motais – jie prancūzams už Neymarą sumokėjo 90 mln. eurų siekiančią kompensaciją.

Tuo tarpu į PSG brazilas persikėlė už rekordinę 222 mln. eurų išpirką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.