Laimėjus moterų futbolo pasaulio čempionatą žaidėją pabučiavęs ir vėliau kaltę neigęs L. Rubialesas – nušalintas nuo veiklos su futbolu

FIFA praneša, kad buvęs Ispanijos futbolo federacijos vadovas Luisas Rubialesas, kuris skandalingai pabučiavo moterų rinktinės žaidėją Jenni Hermoso, yra trims metams nušalinamas nuo bet kokios su futbolu susijusios veiklos.

 Luisas Rubialesas<br> ZUMAPress.com/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Luisas Rubialesas<br> ZUMAPress.com/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2023, 1:41 PM

FIFA skelbia, kad šis sprendimas priimtas todėl, nes L.Rubialesas pažeidė 13-ąjį FIFA disciplinos kodą, o kartu prideda, jog priimtas sprendimas neleisti L.Rubialesui dalyvauti futbolo veikloje galios tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu lygmeniu.

Primename, kad po to, kai Ispanijos moterų futbolo rinktinė laimėjo pasaulio moterų futbolo čempionatą, L.Rubialesas pabučiavo J.Hermoso, o socialinėje erdvėje buvo įkelti vaizdo įrašai, kur buvęs Ispanijos futbolo federacijos prezidentas teigė, kad jis pasipirš J.Hermoso Ibizoje.

Po to, kai L.Rubialesas viešojoje erdvėje neigė savo kaltę, kone visos Ispanijos rinktinės paskelbė boikotą ir sakė, kad neatvyks į rinktinę, jeigu L.Rubialesas ir toliau eis savo pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.