Aiškėja kraupios Švedijoje mirusio Radviliškio futbolininko mirties aplinkybės: galimai buvo nužudytas

Spalio pabaigoje Radviliškio sporto klubas „Radviliškis“ pranešė apie Anapilin iškeliavusį šio miesto futbolo entuziastą Aivarą Vaiksalu (1968–2023). Lapkričio pradžioje paaiškėjo siaubingos mirties aplinkybės – buvęs futbolininkas Švedijoje galimai buvo nužudytas savo tautiečio.

Švedijoje galimai buvo nužudytas futbolininkas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Švedijoje galimai buvo nužudytas futbolininkas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-06 11:11, atnaujinta 2023-11-06 11:15

„Radviliškio futbolo bendruomenė neteko ilgamečio Radviliškio komandų žaidėjo, futbolo entuziasto Aivaro Vaiksalu. Reiškiame gilią užuojautą artimiems. Ilsėkis ramybėje, Aivarai“, – spalio 23-ąją rašė Radviliškio futbolo sporto klubas „Radviliškis“.

Praėjus kiek daugiau nei savaitei naujienų portalas visuomenesbalsas.lt pranešė, kad A.Vaiksalu kūnas iš Švedijos buvo pargabentas į Lietuvą.

Anot portalo šaltinių, sportininkas pateko į konfliktą su kitu kartu gyvenančiu tautiečiu. Liudininkų teigimu, būtent jis ir trenkė kumščiu A.Vaiksalu į veidą.

Nors po smūgio į galvą radviliškietis dar nuėjo miegoti, tačiau rytą jis lovoje buvo rastas nebegyvas. Pranešama, kad užsienyje jau yra pradėtas tyrimas.

A.Vaiksalu ilgus metus dirbo Švedijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.