C. Ronaldo pasidžiaugė Portugalijos rinktine: „Šimtu procentų pergalingai“

Portugalijos futbolo rinktinė 2024-ųjų Europos futbolo čempionato atrankos J grupės paskutinėse savo rungtynėse 2:0 nugalėjo Islandijos futbolininkus – ir pergalingai baigė pasirodymą kvalifikacijoje – laimėjo visus 10 mačų.

C.Ronaldo.<br>DPA/Scanpix nuotr.
C.Ronaldo.<br>DPA/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo<br>SPO/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo<br>SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 20, 2023, 1:15 PM, atnaujinta Nov 20, 2023, 1:19 PM

Portugalija per dešimt sužaistų rungtynių iš viso pelnė 36, o praleido tik 2 įvarčius. Dešimt įvarčių atrankoje pelnė pats 38-erių C.Ronaldo.

Šiose rungtynėse žaidęs, tačiau šįkart įvarčio nepelnęs garsusis Cristiano Ronaldo isntagram tinkle po dvikovos parašė: „Istorinis pasirodymas, 100 procentų pergalingas! Sveikinimai, Portugalija“.

Portugalijos rinktinė J grupėje varžėsi su Slovakija, Liuksemburgu, Islandija, Bosnija ir Hercegovina bei Lichtenšteinu. Antrąją vietą laimėjo 22 taškus surinkusi Slovakija.

Portugalų šimto procentų pergalingą žaidimą atrankoje gali pakartoti tik Prancūzija. Tiesa, ji sužais tik 8 mačus B grupėje. Paskutinėse rungtynėse jau 7 laimėjimus turintys prancūzai sužais su Graikija.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.