Futsal taurės aštuntfinalyje – „Kauno Žalgirio“ ir Jonavos „Vikingų“ akistata

„Kauno Žalgirio“ ekipa pradeda savo kovas dėl Lietuvos Futsal taurės. Aštuntfinalio rungtynėse, sausio 10 d., 21 val., Kauno sporto halėje „Kauno Žalgiris“ susitiks su Jonavos „Vikingų“ komanda.

„Kauno Žalgiris“<br> zalgiris.lt nuotr.
„Kauno Žalgiris“<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 9, 2024, 6:28 PM

Šių metų Futsal taurės kovose „Kauno Žalgirio“ salės futbolininkai sieks apginti pernai metais iškovotą trofėjų. Lietuvos Futsal taurę kauniečių ekipa iš viso yra iškovojusi 6 kartus.

2023 metų Lietuvos Futsal taurės rungtynėse, „Kauno Žalgiris“ su Jonavos „Vikingais“ susitiko ketvirtfinalio dvikovoje. Žalgiriečių ekipa tąkart iš kovos rezultatu 5:2 pašalino buvusius taurės laimėjusius Jonavos „Vikingus“ ir taip susigrąžino taurę į savo rankas.

Šį trečiadienį žalgiriečiai dėl patekimo į taurės ketvirtfinalį su „Vikingais“ susirungs Kauno sporto halėje. Kauniečių ekipa lauks savo sirgalių palaikymo namų aikštėje, kuris komandai yra labai svarbus.

„Namų aikštėje žaisti visada yra smagiau, nes rungtyniauji sulaukdamas savo šeimos, artimųjų ir draugų palaikymo. Mūsų sirgalių palaikymas yra vienareikšmiškai reikalingas ir svarbus, nes tai veda mus į priekį.

Žinoma, norėtųsi, kad sirgaliai būtų kiek aktyvesni ir dažniau skanduotų mūsų klubo pavadinimą ar spalvas, tai suteiktų daugiau motyvacijos ir paskatinimo žaidimo metu. Bet manau, kad visko sulauksime palaipsniui, o dabar labiausiai laukiame sirgalių palaikymo aštuntfinalio rungtynėse su Jonavos „Vikingais“, – apie sirgalių palaikymą kalbėjo „Kauno Žalgirio“ kapitonas Justinas Zagurskas.

Įėjimas į rungtynes – nemokamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.