„Hegelmann“ pasiruošimą naujam sezonui pradėjo įmušdama net šešis įvarčius

Mėlynai balti pradėjo kontrolinių rungtynių ciklą triuškinama pergale. Andriaus Skerlos auklėtiniai pirmose rungtynėse 6:0 įtikinamai įveikė „Pro Soccer“ ekipą iš Nyderlandų, sudarytą iš 19–26 metų futbolininkų iš Belgijos, Vokietijos, Prancūzijos ir Nyderlandų.

„Hegelmann“ sutriuškino varžovus.<br>VKphoto nuotr.
„Hegelmann“ sutriuškino varžovus.<br>VKphoto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 21, 2024, 2:52 PM

Dvikovą FC „Hegelmann“ startinėje sudėtyje pradėjo vartininkas Vincentas Šarkauskas, gynėjai Vilius Armalas, Samuelis Odeoyibo, Klaudijus Upstas, saugai Denisas Bošnjakas, Artemas Ščedras, Simas Gedžiūnas, Matas Vareika ir klubo peržiūroje esantys žaidėjas Gustas Sabaitis, Titas Buzas, kamerūnietis Njoya Abdel Kader.

32 minutę po ukrainiečio A. Ščedro atlikto baudos smūgio kamuolys surado S. Odeoyibo, kuris tiksliai galva jį nukreipė į varžovų vartus.

Netrukus mėlynai balti pasiekė ir antrąjį rungtynių įvartį. 39 minutę A. Ščedras atliko antrąjį savo rezultatyvų perdavimą, o kamuolį į vartus iš kelių metrų tiksliai nukreipė klubo peržiūroje esantis legionierius iš Kamerūno N. Abdel Kader.

Prieš pat pirmą kėlinio pabaigą Kauno rajono futbolininkai surengė dar vieną rezultatyvų išpuolį. Šį kartą po K. Upsto perdavimo pasižymėjo M. Vareika.

Po pertraukos A. Skerla atliko aštuonis keitimus. Į aikštę žengė vartų sargas Arijus Bražinskas, gynėjai Hugo Figueredo, Steve‘as Kingue, Douglas Cruz, saugai Kipras Olšauskas, Domantas Antanavičius, peržiūroje esantis žaidėjas iš Japonijos ir puolėjas Kipras Keliauskas.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje mėlynai balti vėl džiaugėsi įvarčiu. Savo antrąjį tikslų smūgį atliko M. Vareika, o jam tiksliai asistavo V. Armalas.

Po keturių minučių rezultatas tapo 5:0, o įvarčių šį kartą džiaugėsi kapitonas K. Upstas. Jam perdavimą atliko austras D. Bošnjakas.

Vėliau žaidimas kiek aprimo, bet rungtynių pabaigoje mėlynai balti sugebėjo pasiekti ir šeštąjį įvartį. Tolimu tiksliu smūgiu pasižymėjo D. Antanavičius.

Kitos kontrolines rungtynes FC „Hegelmann“ žais sausio 27 d. Vilniuje prieš „Baltijos futbolo akademiją“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.