Ispanijoje – dar vienas „Girona“ klubo kluptelėjimas

„La Liga“ viršūnėje esanti Žironos „Girona“ ekipa patyrė dar vieną nesėkmę vietinėse pirmenybėse ir taip kiek sumažino savo galimybes kovoje dėl titulo su Madrido „Real“ klubu.

 Savio Moreira<br> AFP/SPO/Scanpix nuotr.
 Savio Moreira<br> AFP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2024, 7:44 AM

Žironos vienuolikė 2:3 (0:1) nusileido prieš penktoje vietoje pirmenybėse besirikiuojančius Bilbao „Athletic“ futbolininkus. Tai – trečios rungtynės, kuomet „Girona“ ekipai nepavyko iškovoti pergalės. Prieš tai antroje vietoje besirikiuojanti ekipa krito prieš „Real“, o dar anksčiau sužaidė lygiosiomis su „Real Sociedad“ vienuolike.

Pirmasis rungtynių įvartis krito jau 2-ąją minutę, kuomet „Athletic“ gretose pasižymėjo Alejandro Berengueras Remiro (0:1). Per likusią pirmąją mačo dalį abi ekipos nepasižymėjo, tačiau po ilgosios pertraukos smogė „Girona“ futbolininkas Viktoras Tsyhankovas, kuris 49-ąją minutę išlygino rungtynių rezultatą (1:1).

Visgi lygus rezultatas ilgai neužsibuvo, kadangi 56-ąją minutę antrąjį savo įvartį įmušė A.B.Remiro (1:2), o po keturių minučių trečią „Athletic“ įvartį įkalė Inaki Williamsas (1:3).

„Girona“ futbolininkas Ericas Garcia 75-ąją minutę sušvelnino rungtynių rezultatą (2:3), o per likusį laiką „Girona“ ekipai išlyginti arba persverti rezultato taip ir nepavyko.

Su 56-ais taškais „La Liga“ pirmenybėse esanti „Girona“ susikomplikavo savo padėtį kovoje dėl Ispanijos pirmenybių titulo ir esamuoju laiku 6 taškais atsilieka nuo pirmoje vietoje esančio „Real“ klubo.

Negana to, „Girona“ vienuolikei ant kulnų mina trečioje pirmenybių vietoje esantys Barselonos „Barcelona“ futbolininkai, kurie nuo Žironos ekipos atsilieka vos 2 taškais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje