Lietuvos salės futbolo rinktinė atsisveikino su treneriu

Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinė – permainų metas. Penktadienį oficialiai atsisveikinta su vyriausiuoju treneriu Mičo Martičiumi ir vartininkų treneriu Dušanu Matičiumi.

 Mičo Martičius<br> LFF.lt nuotr.
 Mičo Martičius<br> LFF.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2024, 5:39 PM

Treneris rinktinės vairą perėmė praėjusių metų vasarį, o paskutinis trenerio pasirodymas su rinktine tapo gruodžio mėnesį vykęs Šiaurės Baltijos taurės turnyras, kur Lietuvos rinktinė iš šešių dalyvavusių komandų liko ketvirta.

„Dėkojame treneriui už laiką, praleistą su Lietuvos salės futbolu, tačiau esame įsitikinę, jog dabar yra tinkamas laikas atsisveikinti.

Turbūt verta pasakyti, jog šis susitarimas nepateisino mūsų visų keltų lūkesčių, per daug išsiskyrė požiūris į futsalo augimą Lietuvoje, todėl nusprendėme sukti skirtingais keliais.

Po kiek mažiau nei poros metų mūsų rinktinės laukia startas Europos futsal čempionate, kuris vyks ir mūsų šalyje, tad norime jam pasiruošti kiek įmanoma geriau. Šiuo metu esame įsitikinę, kad į priekį turime žengti su kitu specialistu“, – komentavo Lietuvos salės futbolo asociacijos prezidentas Darius Gurskis.

Lietuvos rinktine vedama M.Martičiaus pernai žaidė pasaulio futsal čempionato atrankoje, kur iš atrankų eliminavo Baltarusijos rinktinę, tačiau kiek vėliau pralaimėjo dviejų mačų seriją Čekijos rinktinei.

2026-ųjų pradžioje Lietuvoje ir Latvijoje bus surengtas UEFA futsal Europos čempionatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.