EUROLYGA 2023

D. Redikas kritikuojančius interneto komentatorius vadina „dračylkomis“

Lietuvos „auksiniai“ berniukai sugrįžo į Lietuvą. Europos jaunimo krepšinio čempionate auksą iškovoję šalies dvidešimtmečiai Vilniaus oro uoste buvo sutikti gausaus būrio aistruolių, draugų bei artimųjų. Vienas iš rinktinės lyderių - Dovydas Redikas nestokojo džiaugsmo, o visiems interneto kritikams skyrė riebų epitetą, rašo alfa.lt.

„Tegul jie sėdi ir rašo, o mes švęsime pergalę. Tegu toliau kritikuoja. Mes tokius komentatorius vadiname „dračylkomis“, - juokavo D. Redikas.<br>D. Umbrasas
„Tegul jie sėdi ir rašo, o mes švęsime pergalę. Tegu toliau kritikuoja. Mes tokius komentatorius vadiname „dračylkomis“, - juokavo D. Redikas.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 24, 2012, 3:57 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:39 PM

„Tegul jie sėdi ir rašo, o mes švęsime pergalę. Tegu toliau kritikuoja. Mes tokius komentatorius vadiname „dračylkomis“, - juokavo krepšininkas.

- Kuo šis iškovotas aukso medalis skiriasi nuo prieš tai buvusių?

- Man tai buvo pats laimingiausias čempionatas, nes žaidėme be lyderio Valančiūno. Pirmą sykį teko finale kovoti iki paskutinės minutės, nes anksčiau likus žaisti kelias minutes turėdavome saugų pranašumą ir intrigos nebūdavo. Dabar buvo tikras nervų karas iki paskutinės sekundės. Šis auksas man pats laimingiausias. Buvo daug sunkių akimirkų, bet todėl ir esame komanda, nes sugebėjome atsitiesti ir kažką padaryti.

- Kaip jums prakirto antakį?

- Tai nebuvo labai graži situacija, nes čia man atvėrė „taupyklę“. Skauda, bet viskas yra gerai. Daktaras gražiai septyniomis siūlėmis susiuvo.

- Valančiūnas minėjo, kad skambino jums po finalo. Ką pasakė?

- Jonas rašė trumpąsias žinutes tiek po ketvirtfinalio, tiek po pusfinalio. Paskutiniame pranešime sakė, jog esame šaunuoliai ir myli mus. Jautėme jo palaikymą visą laiką. Džiaugiuosi už tuos, kurie mus palaikė iki paskutinės akimirkos. Buvo labai daug tokių, kurie netikėjo mumis. Turbūt atidarę bet kokį interneto portalą būtume radę daug neigiamų komentarų, todėl jų tiesiog neskaitėme. Neigiamos emocijos veikia blogai, bet mus stūmė į priekį tie žmonės, kurie palaikė ir tikėjo.

- Galbūt turite, ką pasakyti tiems kritikams?

- Jau nieko ir nebereikia sakyti. Tegul jie sėdi ir rašo, o mes švęsime pergalę. Tegu toliau kritikuoja. Mes tokius komentatorius vadiname „dračylkomis“ (Juokiasi).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.