EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ naujokas N. Nedovičius į ukrainiečių krepšį įmetė 12 taškų

Ketvirtą pergalę iš eilės Europos čempionato atrankos turnyre šventė Nemanja Nedovičiaus atstovaujama Serbijos rinktinė. Dušano Ivkovičiaus auklėtiniai namuose 84:64 (20:15, 25:7, 19:25, 20:17) antrą sykį paeiliui sutriuškino Ukrainą.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ naujokas iš Serbijos N. Nedovičius pasiryžęs jau debiutiniame Eurolygos sezone įnešti svarų indėlį į komandos žaidimą.<br>„Crvena zvezda” nuotr.
Vilniaus „Lietuvos ryto“ naujokas iš Serbijos N. Nedovičius pasiryžęs jau debiutiniame Eurolygos sezone įnešti svarų indėlį į komandos žaidimą.<br>„Crvena zvezda” nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 30, 2012, 8:50 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:12 PM

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos naujokas prie savo šalies pergalės prisidėjo 12 taškų. Praėjusiame susitikime gynėjas taip pat surinko 12 taškų, rašo tritaskis.lt.

„Mes puikiai sužaidėme antrąjį ketvirtį. Per šias dešimt minučių demonstruotas žaidimas buvo geriausias, kokį mačiau šią vasarą. Nereikia pamiršti, jog šiandien vertėmės be Krstičiaus, Rašičiaus, Tepičiaus ir Ercego. Šie krepšininkai yra patyrę smulkias traumas ir jiems suteikiau poilsio. Reikia pagirti Nedovičių ir Lučičių, kurie puikiai pasinaudojo atsiradusiu šansu“, - kalbėjo strategas.

Serbijos rinktinė: Vladimiras Lučičius 14, Milošas Teodosičius ir Nemanja Nedovičius po 12, Milanas Mačvanas 11, Vladimiras Štimacas 9, Duško Savanovičius 8.

Ukrainos rinktinė: Steven‘as Burttas 10, Glebas Glebovas ir Maksymas Pustozvonovas po 8.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.