EUROLYGA 2023

S. Weemso kelias pasuko į Maskvos CSKA

Kauno „Žalgirio“ garbę gynęs Sonny Weemsas – Maskvos CSKA komandos narys. S. Weemsas su Rusijos čempionais pasirašė trejų metų kontraktą.

Kauno "Žalgiryje" žaidęs S. Weemsas patraukė Maskvos CSKA akį ir su rusais pasirašė kontraktą.<br>P. Mantautas.
Kauno "Žalgiryje" žaidęs S. Weemsas patraukė Maskvos CSKA akį ir su rusais pasirašė kontraktą.<br>P. Mantautas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-30 19:41, atnaujinta 2018-03-17 17:40

„Ekipą palikus Andrejui Kirilenkai ir Ramūnui Šiškauskui lengvojo krašto pozicija mūsų komandoje – silpniausia. Manau, kad S. Weemso pagalba – geriausias variantas siekiant užpildyti spragą. Jis vienas geriausių praėjusiame sezone Europoje žaidusių lengvųjų kraštų. S. Weemsas – atletiškas, puikiai meta iš toliau.

Be to, mūsų draugai „Toronto Raptors“ ir „Žalgirio“ klubuose sakė, kad šis žaidėjas yra labai draugiškas ir, svarbiausia, atsidavęs ekipai. Noriu pabrėžti, kad iki sezoninė CSKA komplektacija – baigta“, - oficialiai klubo svetainei teigė CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas.

„Manau, kad rungtyniaudamas „Žalgiryje“ S. Weemsas įrodė, kad yra aukščiausio lygio krepšininkas. Dėl savo gebėjimų ir asmeninių bruožų jis gali tapti vienu mūsų lyderių. Esu įsitikinęs, kad jis puikiai pasitarnaus mūsų ekipai“, - teigė Joną Kazlauską trenerio poste pakeitęs Ettore Messina.

S. Weemsas prieš 2011 metų sezone atvykdamas į Kauną rungtyniavo „Toronto Raptors“ komandoje. NBA krepšininkas pasirodė 2008 metais. Tuomet jis vilkėjo „Denver Nuggets“ marškinėlius.

Iš viso NBA S. Weemsas sužaidė 140 rungtynių. Jis pelnydavo po 7,7 taško, atkovodavo 2,5 kamuolio, atlikdavo 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir aikštėje praleisdavo 20,3 minutės.

NBA lokauto metu S. Weemsas nusprendė parungtyniauti Europoje. Jį prisiviliojo Kauno „Žalgiris“.

Eurolygoje krepšininkas sužaidė 15 mačų. Jis vidutiniškai žaidė 29,9 minutės ir pelnydavo 15,5 taško. LKL čempionate jis praleisdavo 23,6 minutės ir pelnydavo po 9,9 taško. VTB jungtinėje lygoje S. Weemsas sužaidė 16 mačų, rungtyniavo vidutiniškai 25,5 minutės ir pelnydavo po 10,3 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.