EUROLYGA 2023

Broliai Lavrinovičiai: „Laukiame sezono. Jau pavargome nuo atostogų!“

Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai pratinasi prie žalios spalvos. Broliai, grįžę iš ne vienerius metus trukusių klajonių po užsienius, šį sezoną vilkės „Žalgirio“ ekipos marškinėliais. Trečiadienį dvyniai dalyvavo naujosios Kauno klubo aprangos pristatyme, kur ne tik pasigalynėjo taiklumu su ekipos aistruoliais, bet ir pasidalino mintimis apie įgrisusias atostogas bei nenumaldomai artėjantį sezoną.

Naujosios "Žalgirio" aprangos pristatyme dalyvavę broliai Lavrinovičiai dalyvavo konkursuose su aistruoliais<br>P.Mantautas
Naujosios "Žalgirio" aprangos pristatyme dalyvavę broliai Lavrinovičiai dalyvavo konkursuose su aistruoliais<br>P.Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Zigmas Jurevičius

Aug 23, 2012, 1:13 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:10 AM

„Jos neatsiejamos kaip ir mes“, - šypsojosi broliai, lygindami ant žalių marškinėlių besipuikuojančias „Žalgirio“ ir „Adidas“ emblemas.

Kauno klubas su naujuoju aprangos tiekėju pasirašė ilgalaikę sutartį, galiosiančią iki 2016 metų.

Po oficialaus sutarties pasirašymo Kauno „Akropolio“ prekybos centre buvo atidaryta nauja „Adidas“ ir „Reebok“ parduotuvė „Winner Sport“. Atidarymo šventėje dalyvavusiems „Žalgirio“ naujokams Lavrinovičiams buvo atlikti dinaminiai pėdos judesių tyrimai, pagal kuriuos broliams bus pritaikyti bėgimo batai. Žalgiriečiai taip pat pasirodė žaidimuose su lankytojais, fotografavosi su gerbėjais ir negailėjo autografų.

„Kaip atostogos? Tiesą sakant, jau nusibodo. Pavargome atostogauti. Esame pasiruošę dirbti“, - tikino broliai.

Jų žodžiais, kauniečiams pavyko suburti pajėgią sudėtį.

„Turėsime pora aukšto lygio legionierių, gerus vietinius žaidėjus, o toliau viskas priklausys nuo mūsų pačių. Svarbiausia, kad išvengtume traumų. Panašu, kad šita komanda gali daug pasiekti“, - kalbėjo dvyniai.

K.Lavrinovičius, skirtingai nuo Darjušo, dar niekada nerungtyniavęs „Žalgirio“ ekipoje, teigė svajojęs išmėginti jėgas kartu su broliu.

„Su broliu ir dar tokiame klube – tai kiekvieno žaidėjo svajonė“, - sakė K. Lavrinovičius.

Žalgiriečiai tikino dar nespėję perprasti naujojo ekipos trenerio Joano Plaza reikalavimų, nes su juo dirba vos tris dienas.

„Esu girdėjęs apie jį daug gero dar nuo žaidimo Ispanijoje laikų, o kaip bus - žiūrėsime“, - kalbėjo D. Lavrinovičius.

Broliai teigė nejaučią buvusių traumų pasekmių ir esą kupini noro greičiau įžengti į krepšinio aikštelę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.