EUROLYGA

Judesių fiksavimo sistema patobulinti „LeBron X“ bateliai – išbandymas krepšinio gerbėjų piniginėms

LeBrono Jameso populiarumu besimėgaujanti „Nike“ kompanija nusprendė surizikuoti ir išmėginti savo dėl krepšinio pamišusių klientų finansines galimybes. „Nike“ nusprendė išleisti patobulintus „LeBron X“ sportinius batelius, kurių kaina – 315 JAV dolerių (apie 870 litų. - Red.).

Naujieji bateliai kainuos 315 JAV dolerių.<br>„Nike“
Naujieji bateliai kainuos 315 JAV dolerių.<br>„Nike“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 23, 2012, 1:12 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:10 AM

Į NBA aistruolių mėgstamus batelius „Nike“ įmontavo judesiams jautrią technologiją ir tikisi, jog L. Jameso vardas bei naujovė privers krepšinio gerbėjus graibstyti juos nuo parduotuvių lentynų.

L. Jamesas „LeBron X“ batelius dėvėjo ir pergalingose Londono žaidynių krepšinio finalo rungtynėse, kuomet JAV žvaigždžių komanda nugalėjo Ispaniją.

Naujieji 315 JAV dolerių kainuojantys bateliai pirkėjui leis stebėti savo greičio, šuolio į aukštį ir gebėjimo startuoti parametrus.

„Bateliai padės sužinoti, kiek aukštai šoki, koks esi greitai ir kaip kietai žaidi. Dėl to kiekvieną kartą, kai žaisi, galėsi varžytis su draugais, varžovais ir pačiu savimi“, - reklamoje sako L. Jamesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.