EUROLYGA 2023

L. Kleiza: „K. Kemzūra – labai geras treneris, o Londone mums tiesiog nepasisekė“

„Jis yra labai geras specialistas ir gerai atliko savo darbą. Mums paprasčiausiai nepasisekė. Aš jį tikrai gerbiu, bet mano darbas yra žaisti, o ne – rinkti trenerius“, - apie kalbas, kad laikas keisti Lietuvos krepšinio rinktinės strategą Kęstutį Kemzūrą, basketnews.lt kalbėjo Linas Kleiza.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 13, 2012, 10:55 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:59 PM

Lietuvos krepšinio kuluaruose po Londono žaidynių imta garsiai kalbėti, kad pats laikas lietuviams į postą skirti naują strategą, kuris mėgintų sugrąžinti rinktinę į medaliais nusėtą kelią. Nors prieš olimpiadą aistruoliai tikėjosi medalių, lietuviai Londone užėmė tik 8 vietą ir vilčių nepateisino.

Neoficialiai kalbama, kad trenerio postą galėtų užimti puikiai žinomi Jonas Kazlauskas, Tomas Pačėsas ar Rimas Kurtinaitis. Nors kandidatų yra, savo kėdėje gali likti ir K. Kemzūra.

„Žinote, aš su šiuo dalyku nesu susijęs. Su treneriu Kemzūra mes dirbame jau trejus metus. Jis yra labai geras specialistas ir gerai atliko savo darbą. Mums paprasčiausiai nepasisekė. Aš jį tikrai gerbiu, bet mano darbas yra žaisti, o ne – rinkti trenerius. Tai yra federacijos ir atsakingų žmonių pareiga. Aš ir kiti žaidėjai tikrai būsime patenkinti, nesvarbu, kas dirbs treneriu. Kritikos sulaukiame visi, tokia yra mūsų duona. Kai laimi – viskas gerai, o kai nepasiseka – visi sulaukiame priekaištų. Nuo jų šiame darbe niekas nesislepia. Kemzūra yra labai geras treneris. Kuo jis skiriasi nuo pasaulio čempionato prieš trejus metus ir dabar? Tai yra tas pats treneris. Visi nori smerkti Kemzūrą, bet aš esu už jį“, - kalbėjo L. Kleiza.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.