EUROLYGA 2023

Supertaurės mačą stebėjęs R. Šiškauskas: „Pačiam įbėgti į aikštę dar tikrai nesinori“

Antrosios Supertaurės rungtynės tarp Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandų sostinės „Siemens“ arenoje susirinkusių krepšinio aistruolių nenuvylė. Ekipos kovojo iki paskutinių sekundžių, o mačą vainikavo žalgiriečio Marko Popovičiaus tritaškis, paskutinę akimirką išlyginęs rezultatą 87:87.

R. Šiškauskas karjerą baigė po praėjusio sezono.<br>M. Kulbis
R. Šiškauskas karjerą baigė po praėjusio sezono.<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Sep 18, 2012, 7:34 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:11 PM

Kai snaiperis smeigė tolimą šūvį, arenoje susirinkę sirgaliai pašoko. Vieni - iš džiaugsmo šlovindami savo dievaitį, kiti – iš apmaudo, kad jų palaikomi krepšininkai paleido pergalę iš rankų.

Tačiau vienas žmogus išliko toks, kokį jį esame įpratę matyti. Karjerą baigęs Ramūnas Šiškauskas spinduliavo olimpine ramybe.

34 metų 198 cm ūgio lengvojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniavęs krepšininkas „Lietuvos ryto“ ekipoje praleido šešis sezonus. Nepaisant to, šiose rungtynėse savo favoritų jis neišskyrė.

„Norėjau tiesiog pažiūrėti krepšinį. Kadangi teko čia žaisti, tai didesnius sentimentus jaučiu „Lietuvos rytui“, tačiau komanda yra pasikeitusi, kiti žaidėjai, treneriai, vadovybė. Sirgau už gražų krepšinį“, - lrytas.lt sakė R. Šiškauskas.

Paklaustas, ar stebint rungtynes nekilo nostalgija, R. Šiškauskas nusijuokė.

„Todėl ir žiūriu. Bet pačiam įbėgti į aikštę dar tikrai nesinori“, - sakė buvęs krepšininkas.

Dukart Eurolygos čempionas nuramino „Lietuvos ryto“ sirgalius, kurie po pirmųjų rungtynių, pralaimėtų 18 taškų skirtumu, buvo gerokai susirūpinę, bet ir neskubėjo girti žalgiriečių. R. Šiškauskas abiejų komandų žaidime mato nemažai broko.

„Tai tik sezono pradžia, komandos dar nėra susižaidusios, broko yra ir vienoje, ir kitoje pusėje. Tačiau žaidimas gerėja, komandos neblogos, o laiko taisyti klaidas tikrai dar yra.

Pirmųjų rungtynių nemačiau, tačiau nemanau, kad dėl to skirtumo reikia daryti tragediją. Taip būna, kažkas nesiseka, nekrenta, kažko trūksta. O rezultatas gali pasikeisti labai greitai. Jei būtų vidurys sezono ir tai nesakyčiau, kad reikia jaudintis, o čia tik pradžia“, - kalbėjo R. Šiškauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.