EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ į turnyrą Miunchene išvyko be traumuotų M. Kalniečio ir R. Kaukėno

Kauno „Žalgirio“ komanda išvyko į Miuncheną - miestą, kuriame 1999 metais triumfavo Eurolygos čempionate. Vokietijoje „Žalgiris“ dalyvaus draugiškame tarptautiniame turnyre. Treneriui Joanui Plazai varžybose teks verstis be dviejų svarbių žaidėjų – traumuotų Manto Kalniečio ir Rimo Kaukėno.

R. Kaukėnas traumą patyrė per Supertarės rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“.<br>M. Kulbis.
R. Kaukėnas traumą patyrė per Supertarės rungtynes su Vilniaus „Lietuvos rytu“.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2012, 4:05 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:57 PM

M. Kalnietis dar neatsigavo po čiurnos traumos, kurią patyrė treniruočių stovykloje Druskininkuose, o R. Kaukėnas – po mače su Vilniaus „Lietuvos rytu“ patirto sužeidimo.

„Mantas dar nėra atsigavęs po čiurnos traumos. Rimantui per paskutiniąsias rungtynes Vilniuje buvo sumušta koja. Be to, abu žaidėjai turėjo nemenką krūvį visą vasarą Lietuvos rinktinėje, todėl natūralu, kad jų savijauta nėra ideali, – kauno.diena.lt savo sprendimą aiškino J. Plaza. – Tai nėra išskirtinis dalykas – daug komandų, savo sudėtyje turinčių rinktinės žaidėjų, šiek tiek nukenčia dėl tokių bėdų. Nutarėme šiuos du žaidėjus patausoti ir tikimės, kad į turnyrą Maskvoje jie jau galės vykti.“

Turnyre dalyvaus puikiai Europoje žinomos komandos – Stambulo „Besiktas“, Maskvos CSKA ir Miuncheno „Bayern“. Rugsėjo 29–30 d. žalgiriečiai dalyvaus Maskvoje vyksiančiame tradiciniame Aleksandro Gomelskio taurės turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.