EUROLYGA 2023

Naujas Vilniaus „Lietuvos ryto“ sezono pristatymas - ryškioje šviesoje

Po sunkių treniruočių - į įspūdingą renginį. Draugišką rungtynių maratoną baigę Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai šeštadienio vakarą Vingio parke mėgavosi vilniečių draugija ir muzikiniais fejerverkais, kurie nušvietė Vilniaus padangę penktą kartą vykusiame tarptautiniame fejerverkų festivalyje „Vilniaus fejerija”.

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai šeštadienio vakarą Vingio parke mėgavosi vilniečių draugija ir muzikiniais fejerverkais.<br>T. Bauras
Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai šeštadienio vakarą Vingio parke mėgavosi vilniečių draugija ir muzikiniais fejerverkais.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2012, 6:59 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:21 PM

Šio renginio dalis - naujojo krepšinio sezono Vilniuje pristatymas. Scenoje iš pradžių pasirodė grupė „Antis“, vėliau sušoko „Lietuvos ryto“ šokėjų komanda, kuri ir kvietė visus naujojo, jubiliejinio sezono narius.

"O kas gi čia?", - lyg nustebęs įžengus "Lietuvos ryto" ekipos talismanui Vilkui klausė renginio vedėjas Jonas Radzevičius.  Po kelių sekundžių jis jau vardijo į sceną žengiančių  "Lietuvos ryto" krepšininkų pavardes. 14 tūkstančių renginio žiūrovų plojimais sutiko ekipą.

"Mes praėjusį sezoną skandavome ir šįkart skanduosime - Seibuti, pavaryk. Žaidėjas, kuri visi žino - tai Stepas, mūsų Stepas. Kauno publikos numylėtinis Artūras Jomantas", - pristatinėjo "Lietuvos ryto" krepšininkus renginio vedėjas. 

Žengdami iš tamsos į apšviestą sceną žaidėjai į rankas gaudavo rašiklį ir kamuolį.

"Šiandien pasiseks kažkam namo sugrįžti ne tik su puikia nuotaika, bet ir su kamuoliu", - būsimą atrakciją komentavo J. Radzevičius.

Žaidėjai ir treneriai kiekvienas pasirašė ant savo kamuolio ir metė į susirinkusią minią. Iš viso buvo išdalinta 15 kamuolių.        

Penkioliktą gimtadienį švenčiančios komandos atstovai užsiminė, kad jaučiasi stiprūs kaip niekada. „Vyrai jauni ir ambicingi. Tikimės jūsų nenuvilti“, – sakė Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos kapitonas Steponas Babrauskas.

Tuo tarpu A. Jomantas daug nekalbėjo. "Susitiksime arenose", - teigė ilgametis Vilniaus "Lietuvos ryto" žaidėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.