EUROLYGA 2023

P. Jankūnas: „Šiemet „Žalgiris“ stipresnis nei pernai“

„Turnyre žaidėme su aukštesnio lygio komandomis, todėl pirmą priešsezoninę patirtį tarptautiniame turnyre vertinu labai gerai. Pamatėme, ko mums dar trūksta”, - kauno.diena.lt teigė į Lietuvą sugrįžęs Kauno „Žalgirio“ krepšininkas Paulius Jankūnas, kurio atstovaujama ekipa turnyre Miunchene užėmė trečiąją vietą.

P. Jankūnas teigė, jog šiemet kauniečiai yra pajegėsni nei pernai.<br>M. Patašius.
P. Jankūnas teigė, jog šiemet kauniečiai yra pajegėsni nei pernai.<br>M. Patašius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-25 09:44, atnaujinta 2018-03-16 14:44

P. Jankūnas rungtynėse su Stambulo „Besiktas“ patyrė traumą, tačiau žaidėjas tikina, jog ji nebuvo rimta: „Nieko ten rimto, tiesiog netinkamai pasukau koją. Antras rungtynes jau galėjau žaisti pilna jėga”.

„Šiais metais „Žalgirio“ tikslai – patys aukščiausi. Kaip ir prieš kiekvieną sezoną motyvacijos mums netrūksta. Norime laimėti kuo daugiau, tai mus ir veda į priekį. Neretai prisimename praėjusį sezoną Eurolygoje, kuris nebuvo pats sėkmingiausias, tačiau žvelgiame į priekį ir stengiamės nekartoti senų klaidų. Turime gerus žaidėjus, belieka dirbti. Privalome atrasti savo žaidimą. Manau, kad šiais metais „Žalgiris“ yra stipresnis negu pernai“, - kalbėjo P. Jankūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.