EUROLYGA 2023

LKL kovos – tiesiogiai per „Lietuvos ryto“ televiziją

Vilniaus „Lietuvos rytas“ šiandien stoja į pirmąją oficialią kovą LKL čempionate. Varžovas – per vasarą gerokai sustiprėjęs, žinomais Lietuvos krepšininkais pasipildęs ir į tarptautinę areną šiemet žengiantis Klaipėdos „Neptūnas“. Martynas Andriuškevičius, Deividas Gailius, Giedrius Gustas yra žinomos pavardės Lietuvos krepšinyje, pridedančios šioms rungtynėms dar daugiau intrigos.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Sep 27, 2012, 12:56 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:07 PM

Jau spalio 7 d. klaipėdiečiai stos į kovą Vieningoje lygoje (VTB), kur jų lauks Eurolygos vicečempionų Maskvos „CSKA“ išbandymas. Ar pajėgūs pajūrio krepšininkai varžytis aukščiausiu lygiu, parodys jų ir šalies grandų Vilniaus „Lietuvos ryto“ dvikova, kurią tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. Tiesioginės transliacijos pradžia šiandien - 19 val.

Šeštadienį krepšinio sirgalių lauks Utenos „Juventus“ ir Klaipėdos „Neptūno“ akistata. Utenos „Juventus“ naująjį LKL sezoną pradeda namie, kur visada gausiai savo sirgalių palaikomi išmėgins jėgas su gerokai šiame sezone sustiprėjusiu Klaipėdos „Neptūnu“. Martynu Andriuškevičiumi, Deividu Gailiumi, Giedriumi Gustu šią vasarą pasistiprinę klaipėdiečiai šį sezoną grumsis ne tik vietiniame fronte, bet ir Vieningoje lygoje (VTB).

Pernai abi komandos LKL čempionate liko už atkrintamųjų varžybų borto, todėl į šį sezoną žengia su visai kitokiais planais. Konkurencijai stipriausiame šalies čempionate išaugus, atkakli kova turėtų išaugti jau nuo pirmųju čempionato rungtynių. Utenos „Juventus“ ir Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio aistras tiesiogiai stebėkite per „Lietuvos ryto“ televiziją. Tiesioginės transliacijos pradžia šeštadienį – 17.15 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.