EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos rytas“ Sankt Peterburge versis be keturių žaidėjų

Siekti pirmosios pergalės VTB jungtinės lygos turnyre į Rusiją išvyko dešimt Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų. Rungtynėse su Sankt Peterburgo „Spartak“ vilniečiams nepadės Steponas Babrauskas, Predragas Samardžiskis, Janis Blūmas ir Simas Buterlevičius.

S. Babrauskas į rungtynes Sankt Peterburge neišvyko.<br>G. Šiuparys
S. Babrauskas į rungtynes Sankt Peterburge neišvyko.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Oct 8, 2012, 3:41 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 6:37 AM

S. Buterlevičius vis dar gydosi prieš mėnesį draugiškame turnyre Klaipėdoje patirtą kojos traumą. Jam buvo patempti kryžminiai kelio raiščiai ir įtrūko kremzlė.

P. Samardžiskis sveiksta po praėjusią savaitę komandą užklupusio rotaviruso. Kelionės iš Kazachstano metu infekcijos simptomus pajuto dar trys krepšininkai: Leonas Radoševičius, Eimantas Bendžius ir Dovydas Redikas.

„Liga kabinosi ir kitiems žaidėjams, tačiau apsiribojo lengva forma ir neturėjo įtakos jų sportinei formai“, - sakė „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys.

Į Rusiją taip pat neišvyko komandos kapitonas S. Babrauskas ir J. Blūmas. Toks sprendimas priimtas ne dėl žaidėjų sveikatos problemų. „Tiesiog bus leidžiama pasireikšti jauniems žaidėjams“, - sakė M. Purlys.

 Rungtynės tarp „Lietuvos ryto“ ir „Spartak“ komandų prasidės 17 val. Mačą tiesiogiai galėsite stebėti per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.