EUROLYGA 2023

S. Babrauskas: „Žaidžiame labai blogai ir Maskvoje neturime daug galimybių“

„Šiuo momentu žaidžiame labai blogai. Šansų Maskvoje daug neturime, tačiau norime kovoti. Išėjome iš ritmo. Atsirado nepasitikėjimas, nervai. Reikia nusiraminti. Gyvenimas tęsiasi, juk dabar sezono pradžia“, - teigė Vilniaus „Lietuvos ryto“ kapitonas Steponas Babrauskas, kuris su komandos draugais ketvirtadienį rungtynėmis su CSKA pradės batalijas Eurolygoje.

S. Babrauskas negailėjo kritikos savo komandai.<br>D. Umbrasas.
S. Babrauskas negailėjo kritikos savo komandai.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Oct 9, 2012, 10:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 5:44 AM

A. Džikičiaus ir M. Katelyno komentarai.

„Žinome, kokia komanda yra CSKA, tačiau norime kovoti. Kol kas tai nelabai pavyksta. Apmaudžiai pralaimėjome Kazachstane. Gal ten ir mano kaltės buvo, tačiau pirmadienį atrodėme beviltiškai“, - teigė S. Babrauskas, prametęs lemiamus baudos metimus VTB lygos rungtynėse su „Astana“ (71:72).

Apmaudžiai 48:75 Sankt Peterburgo „Spartak“ pralaimėję vilniečiai rinkosi specialiame susitikime, tačiau „Lietuvos ryto“ komandos kapitonas apie tai, kas buvo kalbama, pasakoti nenorėjo.

„Palikime kalbas mums, - sakė S. Babrauskas, tikinęs, kad Sankt Peterburge buvo nutarta leisti žaisti jaunimui. - Sprendimas buvo leisti jauniems pažaisti. Aš pats nesu senas, tačiau į tai nesigilinkime. Mačiau rungtynes ir tikrai atrodėme beviltiškai“.

Būsimi vilniečių varžovai VTB čempionate jau 83:72 nugalėjo kitą Lietuvos komandą – Klaipėdos „Neptūną“, tačiau klaipėdiečiai prastai neatrodė ir ilgą laiką priešinosi galingajam Rusijos klubui.

„Nenuvertinu „Neptūno“, tačiau CSKA žaidė labiau atsipalaidavę. Jų žaidimas dar banguotas. Tai parodė ir A. Gomelskio turnyras. Jie dar nieko netriuškina ir nėra geriausios formos“, - kalbėjo S. Babrauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.