EUROLYGA 2023

A. Džikičius: „Didžiuojuosi savo žaidėjais“

Lrytas.lt spec. korespondentas, Maskva

„Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris A. Džikičius prisipažino, kad po Eurolygos mačo su CSKA didžiuojasi savo auklėtiniais<br>M. Patašius
„Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris A. Džikičius prisipažino, kad po Eurolygos mačo su CSKA didžiuojasi savo auklėtiniais<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Remigijus Kazilionis

Oct 11, 2012, 10:19 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:19 AM

„Tai buvo geros rungtynės, turint galvoje, kad tai – sezono pradžia, pirmasis turas, - po pralaimėjimo pirmose Eurolygos rungtynėse prieš Maskvos CSKA sakė vyriausiasis „Lietuvos ryto“ treneris Aleksandras Džikičius. - Buvome labai arti pergales. Mes žinome, kad šį sezoną CSKA nori nueiti auksinį kelią ir todėl didžiuojuosi, kaip mano žaidėjai pasirodė prieš tokį varžovą“.

Vilniaus „Lietuvos rytas“ privertė save vytis Eurolygos grandus Maskvos CSKA krepšininkus, kurie tik paskutinėmis mačo sekundėmis išplėšė pergalę 75:73 (23:20, 14:26, 15:8, 21:21). Renaldas Seibutis turėjo galimybę išplėšti pergalę tritaškiu metimu aidint finalinei sirenai, tačiau krepšininko mestas kamuolys skriejo pro šalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.