EUROLYGA 2023

CSKA į rungtynes su „Lietuvos rytu“ žiūrovus vilios ir žaidimų konsolėmis

Šiandien Vilniaus „Lietuvos rytas“ rungtynėmis prieš Maskvos CSKA pradės Eurolygos sezoną. Nepaisant įvairių nemalonių staigmenų Rusijos sostinėje, atrodo, kad rungtynių organizatoriai nusiteikę pademonstruoti pačią aukščiausią klasę.

Maskvos CSKA klubo vadovai sirgalius vilioja ne tik krepšiniu, bet ir cirkais, orkestrais<br>M. Kulbis
Maskvos CSKA klubo vadovai sirgalius vilioja ne tik krepšiniu, bet ir cirkais, orkestrais<br>M. Kulbis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 9:43 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:54 AM

Rungtynės vyks ne kaip įprastą CSKA rūmuose, o „Megasport“ arenoje. Įspūdį palieka įrangos, pervežtos iš vienos arenos į kitą svoris. Jis viršija 28 tonas.

CSKA klubo prezidentas Andrejus Vatutinas paskaičiavo, kad Eurolygos sezono atidarymo rungtynės jiems kainuos maždaug 2,5 milijonus rublių. „Rungtynės „Megasport“ arenoje – sudėtingas projektas, - dėstė klubo prezidentas. - Persikėlimas į šią areną mums yra nenaudingas finansiškai. Vien naujos įrangos įsigijimui išleidome pusę milijono eurų“.

A. Vatutinas pasakojo, kad pirmosioms šio sezono CSKA rungtynėms Eurolygoje buvo sugalvotas visiškai naujas formatas. „Norime pagerinti mūsų klubo gerbėjų savijautą: pasikvietėme gerai pažįstamus vedėjus, foje veiks cirkas ir gros orkestras. Taip pat prie televizorių bus prijungtos žaidimų konsolės. Vienas pagrindinių rungtynių akcentų bus Ramūno Šiškausko ir Matiazo Smodišo atsisveikinimas su sportu“ , - kalbėjo klubo prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.