EUROLYGA 2023

R. Šiškauskas: „CSKA yra pajėgi laimėti Eurolygą“

Paskutiniuosius penkerius karjeros metus Maskvos CSKA komandoje praleidęs Ramūnas Šiškauskas „armiečių“ užmirštas nebuvo.

Dar praėjusiame sezone CSKA marškinėlius vilkėjęs ir Eurolygos finale lemiamus baudos metimus metęs R. Šiškauskas tiki, jog šįkart Maskvos komanda gali laimėti.<br>P. Mantautas.
Dar praėjusiame sezone CSKA marškinėlius vilkėjęs ir Eurolygos finale lemiamus baudos metimus metęs R. Šiškauskas tiki, jog šįkart Maskvos komanda gali laimėti.<br>P. Mantautas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2012, 10:21 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 4:19 AM

Buvęs krepšininkas Eurolygos atidarymo rungtynėse su Vilniaus „Lietuvos rytu“ bus pagerbtas per ilgąją pertrauką. Kartu su juo tokio pat pripažinimo sulauks slovėnas Matjažas Smodišas, rašo tritaškis.lt

Savo ruožtu, R.Šiškauskas Rusijos žiniasklaidai tikino, kad, nepaisant didelių permainų, Rusijos čempionė yra pajėgi laimėti Eurolygą.

„Komandą paliko tokie krepšininkai kaip A. Kirilenka arba A. Švedas, bet CSKA sudėtis vis tiek yra labai stipri. Treneriu vėl dirbs Messina ir prireiks šiek tiek laiko, kol visi įsivažiuos. Taip pat buvo ir tada, kai pats čia žaidžiau.

CSKA yra pajėgi laimėti Eurolygą. Nors ji nebeturi tokių žvaigždžių kaip praėjusiame sezone, bet ne tai yra svarbiausia, ką įrodė „Olympiakos“ krepšininkai“, – kalbėjo dukart Eurolygos čempionas.

34 metų R. Šiškauskas stipriausio Senojo žemyno turnyro favoritais laiko CSKA, Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“ ir Martyno Gecevičiaus Pirėjo „Olympiacos“ ekipas.

„Rimčiausiais pretendentais laimėti titulą regiu CSKA, „Barcelona“ ir, žinoma, „Olympiakos“ komandas. Daugiau sunku ką prognozuoti, nes per vasarą daug klubų smarkiai pasikeitė“, – sakė lietuvis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.