EUROLYGA 2023

D. Sirtautą Kėdainių „Nevėžio“ trenerio poste keičia G. Leonavičius

Kėdainių „Nevėžio” krepšinio klubo trenerių štabe – permainos. Po nedžiuginančios 2012/2013 m. krepšinio sezono pradžios ekipos vadovai padėkojo už darbą Dariui Sirtautui bei jo asistentui Rolandui Urkiui bei pasikvietė Kėdainių sirgaliams puikiai pažįstamą specialistą – 55 metų Gintarą Leonavičių, kuris prie „Nevėžio“ vairo stovėjo nuo 2004 iki 2009 metų. Strategas komandą perima itin nepatogiu metu – jau rytoj „Nevėžis“ BBL rungtynėse namuose priims Vilniaus „Sakalus“, penktadienį – Talino „Kalev“ krepšininkus.

Nuo šiol Kėdainių komandai vadovaus G. Leonavičius.
Nuo šiol Kėdainių komandai vadovaus G. Leonavičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2012, 10:42 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:55 AM

„Tiek D. Sirtautas, tiek R. Urkis komandai atidavė visą širdį ir dirbo negailėdami savęs. Dėl darbo etikos, asmeninių trenerių savybių klubas neturi jokių priekaištų. Bet rezultatai netenkino, žaidimas – taip pat. „Nevėžiui“ reikia sukrėtimo, o patyręs ir geriausias žaidėjų savybes puikiai išnaudoti galintis G. Leonavičius dabartinėje situacijoje mums tinka idealiai. Be to, jis neblogai pažįstą klubo virtuvę, nes su komanda yra dirbęs 5 metus“ – sakė „Nevėžio“ direktorius Karolis Kalvaitis.

„Nevėžio“ klubo vadovas taip pat neatmeta galimybės, kad su trenerio pasikeitimu komandoje gali būti ir daugiau permainų: „Klubo finansinės galimybės yra labai ribotos, bet jei naujasis treneris pageidaus pastiprinimo, bandysime ieškoti sprendimų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.