EUROLYGA 2023

Nusivylęs R. Alijevas tikisi FIBA leidimo atstovauti Azerbaidžanui

„Azerbaidžano rinktinė mane gali registruoti kaip natūralizuotą žaidėją ir aš žinau, kad jie išspręs susiklosčiusią problemą“, - kalbėjo optimistiškai nusiteikęs krepšininkas iš Lietuvos Rolandas Alijevas. Vasarą į Kęstučio Kemzūros rinktinės kandidatų sąrašą nepatekęs R. Alijevas nusprendė savo šalį iškeisti į kitą – Azerbaidžaną, tačiau kol kas 27 metų 192 cm ūgio įžaidėjas susiduria su problemomis.

R. Alijevas tiki, kad Azerbaidžanas iškovos teisę šiam krepšininkui prisijungti prie rinktinės.<br>P. Mantautas
R. Alijevas tiki, kad Azerbaidžanas iškovos teisę šiam krepšininkui prisijungti prie rinktinės.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Tritaskis.lt

Oct 22, 2012, 3:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:56 PM

„Dar prieš atrankos į 2013 metų Europos čempionatą turnyrą treniravausi su Azerbaidžano rinktine, tačiau iki oficialių rungtynių likus penkioms dienoms mane pasiekė liūdnos žinios – man nebuvo leista atstovauti šiai rinktinei. Manau, kad tai neteisinga. Aš nežaidžiau Lietuvos rinktinėje, todėl turėčiau rinktis“, - kalbėjo R. Alijevas, kuris prisipažino, kad jam patiko dirbti su Azerbaidžano rinktinės komanda.

„Labai liūdna, nes man patiko dirbti su komanda ir šiais krepšininkais. Visi laukėme atrankos turnyro. Komanda buvo pripratusi prie mano žaidimo, tačiau viskas pasikeitė. Išbandėme visus įmanomus variantus. Azerbaidžanas dar tikisi, kad ateityje galėsiu atstovauti jų šaliai. Pažiūrėsime, kaip bus“, - teigė lietuvis, neprarandantis vilties vilkėti kitos šalies rinktinės marškinėlius.

„Azerbaidžano rinktinė mane gali registruoti kaip natūralizuotą žaidėją ir aš žinau, kad jie išspręs susiklosčiusią problemą. Žinoma, viskas priklausys nuo FIBA. Kad ir kas nutiktų, krepšinis – mano gyvenimas“, - kalbėjo Samaros „Krasnyje Krylja“ komandoje žaidžiantis R. Alijevas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.