EUROLYGA 2023

R. Allenas paliko „Boston Celtics“ dėl pinigų

„Miami Heat“ gynėjas Ray'us Allenas prabilo apie „Boston Celtics“ klubo palikimo priežastis. Pasak jo, persikrautyti į Floridą jį privertė finansiniai reikalai. „Švilpkite ne man, o „Celtics“ klubo vadovybei, nes jie patys mane privertė priimti tokį sprendimą“, - krepšininko žodžius cituoja sportradiointerviems.com

„Miami Heat“ krepšininkui R. Allenui pasiūlė daugiau pinigų negu „Boston Celtics“<br>AP
„Miami Heat“ krepšininkui R. Allenui pasiūlė daugiau pinigų negu „Boston Celtics“<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 22, 2012, 11:55 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:36 PM

„Labai gaila, kad mano persikėlimas į „Heat“ sukėlė tiek daug negatyvių kalbų. Manau, kad „Celtics“ gerbėjai puikiai supranta, kad dariau viską dėl komandos ir kaip žaidėjas, ir kaip visuomenininkas. Stengiausi nešti kuo daugiau naudos, - kalbėjo krepšininkas interviu metu. - Į „Heat“ komandą perėjau tik dėl finansinių reikalų. Bostono komandos vadovybė mane spraudė į kampą, todėl turėjau palikti komandą“.

R. Allenas prisipažino, kad prieš sezoną dėl savo ateities trėsi netgi su mama. „Visi mano artimiausi žmonės, netgi mama, sakė: „Klubas tavimi nepasirūpino, vargu ar verta pratęsti kontraktą“. Laikiausi tokios pačios pozicijos. Jeigu klubas man nesugeba pasiūlyti pilnaverčio kontrakto, aš jį galiu pasirašyti kitame mieste“, - nukirto krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.