EUROLYGA 2023

Ar „Neptūnui“ pavyks reabilituotis VTB čempionate? Rungtynes tiesiogiai transliuos „Lietuvos ryto“ televizija

Klaipėdos „Neptūnas“ VTB jungtinės lygos starte su Maskvos CSKA pademonstravo, kad debiutiniame sezone turi ir ambicijų, ir parako. Nors „Neptūnas“ pralaimėjo 72:83, krepšinio aistruoliai išvydo geras rungtynes. Deja, bet antrosios rungtynės nebuvo tokios saldžios – Ramūno Butauto vadovaujami Rygos VEF krepšininkai klaipėdiečius sutriuškino 86:60.

Ar „Neptūnui“ pavyks reabilituotis VTB čempionate?<br>kkneptunas.lt.
Ar „Neptūnui“ pavyks reabilituotis VTB čempionate?<br>kkneptunas.lt.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 26, 2012, 1:19 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:50 PM

Sekmadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai turės progą reabilituotis. Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai 17 val. 5 min. stos į B grupės kovą su Nimburko ČEZ komanda.

Čekijos ekipa yra sužaidusi tris mačus ir savo sąskaitoje turi vieną pergalę. ČEZ ekipa 81:74 nugalėjo Krasnodaro „Lokomotiv“. Nymburko krepšininkai kovoje su Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ pralaimėjo 66:82, o susitikimas su Liubercų „Triumf“ baigėsi 52:89.

VTB jungtinės lygos B grupėje rungtyniauja Kauno „Žalgirio, Klaipėdos „Neptūno“, Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“, Rygos VEF, Krasnojarsko „Jenisej“, Liubercų „Triumf“, Nymburko ČEZ, Krasnodaro „Lokomotiv“ ir „Minsk“ komandos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.