EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo parduotuvės atidaryme R. Seibučio perukas privertė kvatoti M. Katelyną

„Ką mes čia turim? Ar yra kažkas nematyto?“ - įdėmiai apžiūrinėdami Vilniaus „Lietuvos ryto“ atributiką diskutavo Renaldas Seibutis ir Mindaugas Katelynas. Pastarasis pratrūko juoku, kai R. Seibutis užsidėjo juodos ir raudonos spalvų peruką. „Jam labai tiko“, - juokėsi puolėjas.

Prekybos centre „Ozas“ atidaryta „Lietuvos ryto“ suvenyrų parduotuvė.<br>D. Umbrasas
Prekybos centre „Ozas“ atidaryta „Lietuvos ryto“ suvenyrų parduotuvė.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Lina Motužytė

Nov 13, 2012, 10:58 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:30 AM

Į prekybos centre „Ozas“ įsikūrusią „Lietuvos ryto“ atributikos parduotuvę užsukę krepšininkai matavosi sirgalių pamėgtus aksesuarus ir kvatojo pažvelgę vienas į kitą. Tiesa, iš parduotuvės jie neišėjo tuščiomis.

„Viena apyrankė su nauju logotipu, o kita – su senu“, - susidomėjusiems krepšininkams paaiškino pardavėja Kristina. Šiai merginai krepšinis taip pat nėra svetimas, ji rungtyniauja Vilniaus kolegijos komandoje.

„O kodėl su senu?“ - nusistebėjo M. Katelynas.

„Praeities neištrinsi“, - pamokydamas kolegą nusijuokė R. Seibutis.

Nors ketvirtadienį „Lietuvos ryto“ laukia Eurolygos mūšis su galingąja Maskvos CSKA komanda – krepšininkų veidai kol kas ramūs.

Jie atsakingai ruošiasi, o „Siemens“ arenoje tikisi sulaukti šeštojo žaidėjo pagalbos. Juk Eurolygos atidarymo rungtynėse CSKA tik rungtynių pabaigoje išplėšė pergalę 75:73.

„Sirgaliai rungtynėse sukuria tokią emociją, kokios mums labai reikia. Jie – mūsų variklis, šeštasis žaidėjas, kuris tikrai padeda. Tikiuosi, kad jų tik daugės. Dėl jų stengiamės siekti kuo aukštesnių rezultatų, gal ne visada pavyksta, bet atiduodame visas jėgas“, - kalbėjo R. Seibutis.

„Norime, kad į rungtynes ateitų kuo daugiau sirgalių, nuostabu, kai jie yra pasipuošę klubo atributika. Deja, pastaruoju metu nesulaukiame jų labai daug, todėl stengiamės skirti kuo daugiau dėmesio“, - sakė M. Katelynas.

Prie pat „Siemens“ arenos įsikūrusioje parduotuvėje nebuvo pamirštos ir „Lietuvos ryto“ vardą praeityje garsinusios krepšinio žvaigždės.

Parduotuvės palubėse kabo Rimo Kurtinaičio, Šarūno Jasikevičiaus, Ramūno Šiškausko, Arvydo Macijausko, Roberto Javtoko, Roberto Štelmaherio, Andriaus Šležo, Mindaugo Lukauskio, Chucko Eidsono, Marijono Petravičiaus, Simo Jasaičio, Martyno Gecevičiaus ir Jono Valančiūno plakatai.

„Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys pažadėjo, kad vienintelėje Lietuvoje klubo atributikos parduotuvėje bus organizuojami specialūs renginiai sirgaliams. Komandos gerbėjai turės galimybę ne tik įsigyti atributikos, bet ir laimėti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.