EUROLYGA 2023

Per NBA rungtynių pertraukėlę - kraupus „Magic“ šokėjos krytis ant galvos (video)

Į NBA rungtynes atvykstantys krepšinio aistruoliai rungtynių pertraukėlių metu jau seniai įprato matyti į aikštę išbėgančias dailias šokėjas, kurios patraukliais ir akrobatiškais judesiais prablaško į krepšinio sūkurį įsitraukusius žiūrovus.

Susižeidusi mergina iš arenos buvo išlydėta žiūrovų ir žaidėjų plojimais.<br>AP
Susižeidusi mergina iš arenos buvo išlydėta žiūrovų ir žaidėjų plojimais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2012, 5:53 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:51 AM

Tačiau į „Orlando Magic“ ir „New York Kincks“ rungtynes Orlando „Amway Center“ arenoje atvykusiems krepšinio aistruoliams teko išvysti kvapą gniaužiantį ir sukrečiantį vaizdą.

Rungtynių pertraukėlės metu vienai iš „Magic“ šokėjų grupės narių Jamie Woode pasirodymas baigėsi labai nesėkmingai. Šokio metu vienas iš grupės vaikinų pakėlė ją ant pečių, tačiau neišlaikė merginos ir ši, versdamasi per nugarą, galva krito ant parketo.

Pakraupę žiūrovai sulaikė kvapą, o po akimirkos prie arenos viduryje gulinčios merginos pribėgo medikų komanda. Jai iš karto buvo įdėtas kaklo įtvaras ir mergina specialiu vežimėliu išgabenta iš arenos. J. Woode dar sugebėjo abiem rankomis pamojuoti publikai, o žiūrovai ir abiejų komandų krepšininkai ją išlydėjo plojimais.

„Magic“ komandos atstovas spaudai Joelis Glassas informavo, kad ligoninėje atsidūrusią merginą stebi medikai. „Ji pati kvėpuoja, judina galūnes. Medikai stebi jos būklę“, - sakė J. Glassas.

Mačą „New York Knicks“ laimėjo 99:89 ir iškovojo penktą pergalę iš eilės. Niujorko komanda yra vienintelė, pirmenybėse žengianti be pralaimėjimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.