EUROLYGA 2023

Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgalius vilioja pilnas gėrimų šaldytuvas

Vilniaus krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ sirgalius vilioja šaldytuvas, pilnas „Coca-Cola“. Šaldytuvą, kuriame telpa 300 gėrimo skardinių, sirgaliai gali laimėti per kiekvienas „Lietuvos ryto“ rungtynes Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2012, 10:37 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 11:22 AM

„Nors ši žaidimą rengiame jau antrą sezoną, tik praėjusį ketvirtadienį, lapkričio 8-ąją., per varžybas su Stambulo „Besiktas“ komanda sulaukėme pirmojo laimėtojo. Džiaugiamės, jog šis sirgalius pagaliau nutraukė krepšinio aistruolių nesėkmingų pasirodymų seriją ir tikimės, jog šiuo sėkmingu savo metimu „atidarė“ krepšį kitiems laimingiesiems metikams iš salės“, – sako Vilniaus krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ direktorius Martynas Purlys.

Kiekvienų namų rungtynių metu iš salės žiūrovų išrenkami du laimingieji, kuriems suteikiama teisė per pertrauką tarp kėlinių mesti kamuolį į krepšį nuo vidurio linijos. Pataikiusiam atitenka pagrindinis prizas – gėrimų pilnas šaldytuvas.

„Pirmą kartą dalyvavau krepšinio varžybų metu rengiamame žaidime. Niekada anksčiau nebuvo taip, kad į mūsų sektorių mestų kamuoliuką. O šį kartą jį pagavo mano draugas ir pats, pabijojęs atlikti metimą, šią teisę perleido man. Nors buvau profesionalus krepšininkas, krepšinio kamuolio apie metus išvis nebuvau laikęs rankoje, tad prieš metimą truputėlį jaudinausi. Pataikius jaudulį pakeitė didelis džiaugsmas“, – sako pirmasis ir kol kas vienintelis šio žaidimo laimėtojas Tomas Pranciliauskas. Jis prisipažįsta, jog dar žaisdamas Vilniaus „Sakalų“ komandoje buvo neblogas metikas iš tolimo nuotolio.

Jau rytoj, ketvirtadienį, kai „Lietuvos rytas“ stos į kovą su Maskvos CSKA klubu, dar du laimingieji žiūrovai iš salės turės unikalią galimybę išbandyti savo rankos taiklumą nuo vidurio linijos ir galbūt namo iškeliauti su nauju šaldytuvu, užpildytu 300 skardinių gėrimo.

Pasak T. Pranciliausko, toks prizas ne tik geras, bet ir įdomus, neįprastas. „Apskritai bet kokios sirgaliams skirtos rungtys, žaidimai yra labai sveikintini. Jie įtraukia žiūrovus. Pavyzdžiui, aš, net negalvodamas apie pagrindinio prizo laimėjimą, eidamas mesti jau žinojau, kad gausiu bent paguodos prizą ir tai buvo labai geras jausmas“, – prisimena ištikimas krepšinio sirgalius, jau trečią sezoną į „Lietuvos ryto“ rungtynes Vilniaus „Siemens“ arenoje keliaujantis su abonementu rankoje.

Žaidimą „Laimėk „Coca-Cola“ šaldytuvą pilną gėrimų“ rengia Vilniaus krepšinio klubas „Lietuvos rytas“, „Coca-Cola“ ir Vilniaus „Siemens“ arena.

Primename, jog spalio pabaigoje vidutiniškai trečdaliu atpigo bilietai į „Lietuvos ryto“ komandos namų rungtynes. Į visus „Lietuvos ryto“ Eurolygos, VTB Jungtinės lygos ir LKL reguliariųjų sezonų mačus Vilniaus „Siemens“ arenoje bilietai kainuoja vienodai: nuo 20, 30, 40 ir 50 litų (įskaičiuoti visi mokesčiai). Išskirtinis dėmesys skiriamas moksleiviams, studentams ir senjorams. Pateikus jų statusą patvirtinantį pažymėjimą, taikoma 50 proc. nuolaida nuo pigiausių bilietų kainos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.