EUROLYGA 2023

S. Weemsas: „Prieš sugrįždamas į NBA tikiuosi iškovoti keletą Eurolygos titulų“

„Tai bus sunkios rungtynės. Nors „Lietuvos rytas“ ir nelaikomas labai gera komanda, jie bus pasirengę žaisti. Varžovai yra motyvuoti žaisti prieš mus, todėl tai bus rimtas mačas. Esame tam pasirengę“, - teigė į Lietuvą atvykęs Maskvos CSKA lyderis Sonny Weemsas, kuris ketvirtadienį Eurolygos D grupės rungtynėse stos prieš Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą.

S. Weemsas gyrė Lietuvos krepšinio aistruolius.<br>D. Umbrasas.
S. Weemsas gyrė Lietuvos krepšinio aistruolius.<br>D. Umbrasas.
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Nov 15, 2012, 10:41 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:32 AM

Buvęs Kauno „Žalgirio“ legionierius Vilniaus oro uoste pasidalino mintimis ne tik apie būsimas rungtynes, bet ir prisiminė laikus Kaune.

- Ar tiesa, kad rusų žiniasklaidai po pirmojo susitikimo Eurolygoje teigėte, kad „Lietuvos rytas“ - jums nėra varžovai?, - žurnalistai paklausė S. Weemso.

- Aš taip nesakiau. Aš sakiau, kad jie nėra principiniai varžovai. Žurnalistai pasakė, kad vilniečiai – mūsų principiniai varžovai, todėl aš tai paneigiau. Jie tik varžovai.

- Vilniuje rungtyniavote tik kartą – praėjusią žiemą čia žaidėte vilkėdamas „Žalgirio“ marškinėlius. Pamenate tą mačą?

- Žinoma. Buvo daug sirgalių, atmosfera – neįtikėtina. Lietuva turi puikius sirgalius, ypač tada, kai tarpusavyje kovoja „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“. Tai buvo geras mačas.

- Ko tikitės ketvirtadienį?

- Tai bus sunkios rungtynės. Nors „Lietuvos rytas“ ir nelaikomas labai gera komanda, jie bus pasirengę žaisti. Turime būti pasirengę žaisti nuo pirmųjų minučių. Varžovai yra motyvuoti žaisti prieš mus, todėl tai bus rimtas mačas. Esame tam pasirengę.

- Vilkėjote „Žalgirio“ marškinėlius. Dabar žaidžiate CSKA komandoje. Galite palyginti šias ekipas?

- Skirtumas didelis. „Žalgirio“ sirgaliai tikrai pranoksta maskviečius, tačiau CSKA komandoje yra puiki organizacija. Jie dirba teisinga linkme.

- CSKA komanda šiame sezone negali pasigirti itin geru žaidimu. Maskvos komanda iškovojo tik keletą lengvesnių pergalių, o kituose mačuose turėjo rimtai pakovoti.

- Mes dar mėginame susižaisti, priprasti vienas prie kito. Komandoje yra naujų veidų, tarp jų ir aš. Tarpusavio supratimas anksčiau ar vėliau atsiras, tačiau tam reikia laiko.

- „Žalgiris“ šiame sezone turi daugiau pergalių nei CSKA komanda. Ar tai jus nustebino?

- Ne. Norime laimėti savo rungtynes. Be to, mūsų tikslas – patekti į „Final Four“ etapą. Nesvarbu, kiek pergalių mes turėsime. Būsiu laimingas, jeigu patektsime į „Final Four“ etapą.

- Koks įspūdis po „Žalgirio“ rungtynių? Ar teko matyti?

- Mačiau du mačus, nes dukart žaidėme tarpusavyje. Jie žaidžia labai gerai, turi puikų trenerį. Linkiu „Žalgiriui“ sėkmės.

- Kada planuojate sugrįžti į NBA?

(Juokiasi). Tikiuosi, kad prieš grįždamas į JAV iškovosiu porą Eurolygos trofėjų. Nesu nusistatęs konkrečios dienos, tačiau sugrįžimas į NBA – mano pagrindinis tikslas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.