EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ pranašumą panaikinę metimai – tarp gražiausių Eurolygos savaitės epizodų (video)

Kauno „Žalgirio“ komandos pavadinimas net keletą kartų minimas gražiausių šeštojo Eurolygos turo epizodų sąraše. Tiesa, epizodų herojai – ne „Žalgirio“ krepšininkai, o jų varžovai iš Zagrebo „Cedevita“ ekipos, kuri ketvirtadienį Joano Plazos auklėtinius po dviejų pratęsimų nugalėjo 108:106.

„Cedevita“ komanda namuose pranoko kauniečius.<br>M. Kulbis.
„Cedevita“ komanda namuose pranoko kauniečius.<br>M. Kulbis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 17, 2012, 4:43 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:44 AM

Dešimtukas prasidėjo Bracey Wrighto tritaškiu, likus žaisti 8 sekundes iki mačo pabaigos. Po šio metimo rezultatas tarp „Cedevita“ ir „Žalgirio“ buvo lygus.

Kauno komanda pasirodo ir penktoje vietoje esančiame epizode, itin skaudžiu žalgiriečiams. Šįkart jo herojumi tapo Mickaelis Gelabale, kuris po netaiklaus B. Wrighto tritaškio sugriebė kamuolį ore ir įkrovė jį į krepšį. Taip rezultatas buvo išlygintas dar kartą.

Gražiausiu savaitės epizodu išrinktas Rimo Kurtinaičio treniruojamas Maskvos srities „Chimki“ atstovo K. C. Riverso metimas. Būtent šis metimas, sukėlęs daug diskusijų, leido „Chimki“ ekipai švęsti pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.