EUROLYGA 2023

Prieš dvikovą su „Žalgiriu“ „Caja Laboral“ klubas atleido trenerį D. Ivanovičių

Vitorijos „Caja Laboral“ ekipa paskelbė, kad iš vyriausiojo trenerio pareigų atleido 55-erių specialistą Duško Ivanovičių.

D. Ivanovičius „Caja Laboral“ komandoje dirbo nuo 2008 metų.<br>euroleague.net
D. Ivanovičius „Caja Laboral“ komandoje dirbo nuo 2008 metų.<br>euroleague.net
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Nov 19, 2012, 8:39 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 8:01 AM

„Sunku buvo priimti tokį sprendimą, bet jo mums reikėjo. Komanda bloga ir kiekvieną kartą ji žaidžia vis prasčiau. Eurolygos „Top 16“ varžybų traukinys dar nenuvažiavo, todėl turime kovoti. Naują trenerį stengsimės rasti kaip įmanoma greičiau“, – sakė klubo prezidentas Joseanas Querejeta.

„Noriu padėkoti visiems žiūrovams, personalui ir miestui už viską, kas buvo per ilgus darbo metus. Nepaisant kelėtos skaudžių pralaimėjimų, tikrai šauniai praleidau laiką. Ar tikėjausi, jog mane atleis? Žinoma, jog nesitikėjau, bet suprantu šį sprendimą“, – kalbėjo juodkalnietis.

D. Ivanovičius „Caja Laboral“ komandoje dirbo nuo 2008 metų. Paskutinėmis rungtynėmis prie baskų ekipos vairo serbui tapo sekmadienio Ispanijos pirmenybių dvikova, kurią jo auklėtiniai namuose 68:77 pralaimėjo Kompostelos „Blusens Monbus“ krepšininkams.

„Caja Laboral“ su 5 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais šalies pirmenybėse užima aštuntąją vietą, o Eurolygoje C grupėje (1/5) yra paskutinė, šešta. Penktadienį baskai atvyks į Kauną, kur žais septintojo turo rungtynes su „Žalgiriu“, kuriam pirmajame rate pralaimėjo 71:77.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.