EUROLYGA 2023

C. Anthony kovą su K. Garnettu norėjo pratęsti prie „Celtics“ autobuso (video)

NBA žvaigždžių Carmelo Anthony iš „New York Knicks“ ir Kevino Garnetto iš „Boston Celtics“ dvikova baigėsi pastarojo klubo pergale 102:96.

„New York Knicks“ žvaigždė C. Anthony (šviešūs marškinėliai) po mačo ketino susitikti su K. Garnettu (žali marškinėliai) prie „Boston Celtics“ autobuso.<br>AP
„New York Knicks“ žvaigždė C. Anthony (šviešūs marškinėliai) po mačo ketino susitikti su K. Garnettu (žali marškinėliai) prie „Boston Celtics“ autobuso.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 8, 2013, 10:46 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:54 PM

Rungtynėse aibę kartų keitėsi pirmaujanti komanda, o atkakliame mūšyje netruko ir nuožmių tarpusavio mikrodvikovų.

Vienas prieš kitą kovojo būtent minėtos klubo žvaigždės – C. Anthony ir K. Garnettas. Krepšininkai nevengė kietos kovos, dažnai stumdėsi, dėl kiekvienos laisvos aikštės vietos nevengė pasidarbuoti alkūnėmis. Vienu momentu žaidėjai apsistumdė, už tai arbitras karštakošiams skyrė po techninę pražangą.

Tačiau akistata tarp abiejų krepšininkų galėjo tęstis ir po mačo. Supykęs dėl K. Garnetto žaidimo ir, matyt, dėl „New York Knicks“ pralaimėjimo, C. Anthony buvo pasiryžęs ir „penktam kėlinukui“. Po mačo iš rūbinės krepšininkas nuskubėjo prie varžovų autobuso ir tikėjosi sulaukti savo varžovo.

Neaišku, kaip būtų susiklostęs NBA žvaigždžių susitikimas prie autobuso, nes netrukus prie jo susirinko būrelis apsaugos darbuotojų.

Galiausiai savo auklėtinį nuramino ir iš „Celtics“ autobuso prieigų išvedė treneris Mike‘as Woodsonas.

Pats „Boston Celtics“ krepšininkas K. Garnettas, kuris mače buvo antras pagal rezultatumą, kalbėdamas su žiniasklaidos atstovais nesureikšmino judviejų konflikto.

„Tai tiesiog buvo kova. Jis norėjo, kad jo komandai būtų geriau, to norėjau savajai ekipai. Nepamirškime, kad tarpusavyje žaidė ne bet kas, o „Knicks“ ir „Celtics“. Tiesiog viskas susidėjo“, – tvirtino K. Garnettas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.