EUROLYGA 2023

V. Garastas apie M. Balčiūno istoriją: „Situacija keista ir labai nemaloni“

„Reikia laukti galutinio rezultato. Mes turime madą iš anksto nukirsti galvą, nuleisti kraują. Kai baigsis tyrimas ir bus priimti sprendimai, tada ir vyks tai, kas turi vykti“, - apie situaciją, kurioje atsidūrė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, kalbėjo Vladas Garastas.

Buvęs LKF vadovas ir dabartinis Garbės tarybos narys V. Garastas portalui lrytas.lt teigė, kad M. Balčiūno suėmimo istorija kelia abejonių.<br>P. Lileikis
Buvęs LKF vadovas ir dabartinis Garbės tarybos narys V. Garastas portalui lrytas.lt teigė, kad M. Balčiūno suėmimo istorija kelia abejonių.<br>P. Lileikis
Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Suslavičius

Jan 10, 2013, 7:56 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 10:21 PM

Buvęs LKF vadovas ir dabartinis Garbės tarybos narys V. Garastas portalui lrytas.lt teigė, kad M. Balčiūno suėmimo istorija kelia abejonių.

„Istorija labai nemaloni ir keista. Kodėl? Juk jau praėjo beveik pusantrų metų. Jeigu kažkas vyko neteisingai, tai iškart reikėjo imti ir daryti kažką. Šioje vietoje man neaišku. Vėlai viskas vyksta.

Sutartis 2010 metų birželio mėnesį buvo pasirašyta. Darbai vyko vėliau, tačiau jeigu kažkas buvo blogai, tai reikėjo iškart sakyti, kad kažkas negerai“, - teigė V. Garastas, kuris įsitikinęs, kad dabartinė visos situacijos stadija Lietuvos krepšinio įvaizdžiui pasaulyje pakenkti neturėtų.

„Įvaizdis priklauso nuo žaidimo. Nemanau, kad mes čia pasirodysime blogai“, - kalbėjo buvęs LKF vadovas.

Trečiadienį paaiškėjo, kad dėl įtarimų sukčiavimu areštinėje atsidūręs LKF generalinis sekretorius M. Balčiūnas už grotų praleis dar mažiausiai 20 dienų.

Apie M. Balčiūno situaciją savo nuomonę išreiškė ir dabartinis LKF vadovas Arvydas Sabonis. Ją galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.