EUROLYGA 2023

„FIBA Europe“ apie kaltinimus M. Balčiūnui: „Lietuvos sportui bus suduotas didžiulis smūgis“

Reaguodama į Lietuvos krepšinį supurčiusį skandalą, kurio epicentre atsidūrė Lietuvos krepšinio federacijo (LKF) generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas, „FIBA Europe“ parengė pranešimą, kuriame tikina stebėsianti įvykius Lietuvoje, tačiau apie konkrečius veiksmus neužsimena.

M. Balčiūnas už grotų atsidūrė kai jam ir Panevėžio miesto merui Vitalijui Satkevičiui buvo pareikšti įtariami neteisėtai panaudojus viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijai skirtas lėšas.<br>V. Balkūnas
M. Balčiūnas už grotų atsidūrė kai jam ir Panevėžio miesto merui Vitalijui Satkevičiui buvo pareikšti įtariami neteisėtai panaudojus viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijai skirtas lėšas.<br>V. Balkūnas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2013, 6:21 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 9:06 PM

M. Balčiūnas už grotų atsidūrė kai jam ir Panevėžio miesto merui Vitalijui Satkevičiui buvo pareikšti įtariami neteisėtai panaudojus viešbučio „Romantic“ rekonstrukcijai skirtas lėšas prieš 2011 metų Europos čempionatą.

„FIBA Europe“ pranešimas:

„FIBA Europe“ reiškia didelį susirūpinimą dėl įvykių Lietuvoje ir Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) generaliniam sekretoriui Mindaugui Balčiūnui mestų kaltinimų, pasisavimus viešųjų fondų lėšas.

LKF skirtame pranešime „FIBA Europe“ išdėstė, kad didžiausią susirūpinimą kelia tai, jog kaltinimai susiję su sėkmingiausiu „FIBA Europe“ projektu – 2011 metų Europos krepšinio čempionatu.

Akivaizdu, kad byla gali stipriai pakenkti Lietuvos ir Europos krepšinio įvaizdžiui.

Lietuvoje sportui bus suduotas didžiulis smūgis, juk ši šalis apibūdinama kaip krepšinio valstybė.

„FIBA Europe“ toliau seks įvykius Lietuvoje ir lauks LKF paaiškinimo. Paaiškėjus daugiau detalių, galėsime pateikti išsamesnį komentarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.