EUROLYGA 2023

Už nesportinį elgesį R. Fernandezas gali sulaukti bausmės

Rudy Fernandezas po Madrido „Real“ pergalės Eurolygoje prieš Kauno „Žalgirį“ atsidūrė dėmesio centre, tačiau ne dėl to, kad jo žaidimas paskutinėmis sekundėmis lėmė pergalę „Karališkąjam klubui“.

R. Fernandezo elgesį po rungtynių protokole pažymėjo ir mačo arbitrai.<br>G. Šiuparys
R. Fernandezo elgesį po rungtynių protokole pažymėjo ir mačo arbitrai.<br>G. Šiuparys
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2013, 3:08 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 7:35 PM

Krepšininkas savo nesportiniu ir neetišku elgesiu provokavo Kauno „Žalgirio“ komandą, o jo veiksmai papiktino Kauno „Žalgirio“ gerbėjų armiją. Sirgaliai socialiniuose tinkluose žaidėją įvardino kaip didžiausią priešą bei žadėjo „Žalgirio“ arenoje krepšininkui sukurti pragarišką atmosferą.

R. Fernandezo elgesį po rungtynių protokole pažymėjo ir mačo arbitrai. Jį svarstyti ir įvertinti gali Eurolygos atstovai bei skirti krepšininkui drausminę nuobaudą, informuoja Ispanijos žiniasklaida.

R. Fernandezas būtų pirmas krepšininkas Eurolygoje, kuris tokiu būdu turėtų atsakyti už savo elgesį. Nors praeityje buvo žymiai daugiau rimtesnių incidentų nei šis, tačiau tokia bausmė krepšininkui būtų pamoka ateičiai ir pavyzdys kitiems krepšininkams, kad toks nesportiškas elgesys nėra toleruotinas ir už jį reikia atsakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.