EUROLYGA 2023

Kautis su „Žalgiriu“ CSKA padės pasveikęs S. Weemsas

Trečiadienio vakarą į Kauną atskrido Maskvos CSKA krepšininkai. Ketvirtadienio vakarą Eurolygos "Top 16" ketvirtojo turo rungtynėse „Žalgirio“ krepšininkus sutiks ir buvęs bendraklubis - Rusijos ekipai jau padėti gali po traumos pasveikęs Sonny Weemsas. Tačiau nei treneris Ettore Messina, nei Maskvos komandos krepšininkai nesitiki lengvų rungtynių.

CSKA ekipa Kaune nesitiki lengvų rungtynių.<br>L. Pileckas
CSKA ekipa Kaune nesitiki lengvų rungtynių.<br>L. Pileckas
Daugiau nuotraukų (1)

Lukas Pileckas

Jan 17, 2013, 10:02 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:56 PM

„Žalgiris“ žaidžia labai gerai. Turime atkreipti dėmesį, kad abu Lavrinovičiai gali mesti iš labai toli, o tai suteikia erdvės visiems kitiems žaidėjams. „Žalgiris“ yra susižaidusi komanda, kuri kovos namuose, kur juos palaikys didžiulė sirgalių minia. Todėl tai tikrai bus labai sunkios rungtynės“, - sakė E. Messina.

CSKA strategas triuku pavadino šiandieninį „Žalgirio“ trenerio Joano Plaza teiginį, kad CSKA jau yra finaliniame Eurolygos ketverte, o „Žalgiris dar tik pradeda žaidimą dėl vietos jame.

„Labai gerbiu trenerį J. Plazą, tačiau tiesa tokia, kad visi dabar žaidžia dėl buvimo finaliniame ketverte. Tai visų tikslas. „Žalgiris“ labai stipri komanda, todėl kova su jais bus sunki, kaip ir visos kovos iki Eurolygos pabaigos“, - šypsojosi E. Messina.

Strategą prieš rungtynes su „Žalgiriu“ džiugina S. Weemso sugrįžimas. Krepšininkas dėl traumos buvo priverstas nesitreniruoti porą savaičių.

„Sonny tikrai žais ir padės komandai“, - neabejojo treneris.

Pats S. Weemsas gyrė „Žalgirio“ žaidimą ir J. Plazos vadovavimą komandai ir pabrėžė, kad kauniečius puikiai palaiko jam gerai žinomi Kauno komandos sirgaliai.

„Kol kas nesu pasirengęs žaisti šimtu procentų, tačiau atiduosiu visas jėgas. Turėjau traumą, tačiau ketvirtadienį būsiu pasirengęs žaisti“, - neabejojo krepšininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.